Cele mai ciudate gusturi

Daca esti vedeta, obligatoriu trebuie sa fii altfel si la capitolul preferinte culinare. Iar celebritatile stiu la perfectie aceasta reteta… de marketing.
  • Publicat:
Cele mai ciudate gusturi
Cele mai ciudate gusturi

Alicia Keys

Fasole pe gratar
Ii plac cateva specialitati din Singapore. Insa se fereste sa manance condimentat, ca sa nu-i fie afectata vocea. Cand se duce la un restaurant asiatic, incearca intotdeauna boabe de fasole pe gratar si peste sarat. Inca din copilarie, manca sare dupa pofta inimii, fara ca vreun membru al familiei sa-i modereze apetitul. Acum incearca sa scape de acest obicei, dar cand ajunge in restaurantul ei preferat, nu se abtine sa nu guste cei mai buni pesti sarati. Boabele de fasole la gratar i le-a facut un bucatar chinez, pentru prima oara, chiar in fata ei si cu o viteza uimitoare. A impresionat-o pentru totdeauna.

Jennifer Garner

Inghetata cu fructe de mare
Jennifer are, din noiembrie anul trecut, o fetita frumoasa, iar silueta ei inca nu a ajuns la normal. In perioada cat a alaptat, a reusit sa se rasfete mai mereu cu o inghetata la care viseaza dintotdeauna, cea cu fructe de mare. Fructele de mare se fierb in prealabil, se amesteca cu inghetata si se pun la congelator in diverse forme. Respectivul desert se serveste ornat cu menta din belsug. Jennifer face o cura de fructe de mare cate o saptamana pe luna. In meniul ei intra supa de fructe de mare, calamari la gratar cu salata verde si lamaie si, la desert, inghetata cu fructe de mare. Cand vrea sa slabeasca, renunta la desertul ei preferat, nu si la fructele de mare pe gratar, care o mentin in forma.

Gwyneth Paltrow

Peste cu pepene galben
Talentata doamna Paltrow nu e doar actrita de Oscar si mama a doi copii, ci si o bucatareasa de clasa. Ea foloseste doar ingrediente organice. Felul preferat este pestele alb cu orez negru si pepene galben. In orice caz, platoul arata senzational si asta a demonstrat si la Oprah. Se ia fileul de peste alb, peste care se toarna sos pentru paste. In acest sos se pune in prealabil menta pisata. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute, pana cand sosul s-a caramelizat usor. In acest timp, se fierbe orezul. Feliile de pepene cu care se orneaza platoul trebuie sa fie la temperatura camerei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Dana Rogoz
Dana Rogoz
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being