Dana Rogoz

Stilul romantic ii vine ca turnat. Ne-am convins in timpul unei sedinte foto suta la suta fashion. Cand am aflat si ce-i aduce nou al 11-lea an la Pro Tv.
  • Publicat:
Dana Rogoz
Dana Rogoz

A new job, a new look

„Cand am trecut de la Vremea la sitcom-ul «La Bloc», a fost nevoie de o „maturizare” fortata, prin machiaj strident si costume formate din fuste mini si bluze decoltate. Mimi trebuia sa fie o adolescenta rebela, in conflict cu tatal ei, mereu prin discoteci la agatat baieti, iar eu in realitate eram inca un copil. Machiajul a fost atat de reusit, incat a doua zi, dupa primul episod «La Bloc», o femeie in piata mi-a spus: «Am vazut-o pe sora ta mai mare aseara la televizor»”.

Stilul Dana Rogoz „Cat mai natural. Cand nu am filmari, nu ma machiez aproape deloc, iar culoarea parului este 100% naturala. Iar la capitolul vestimentatie, lumea spune ca, din felul cum ma imbrac, se vede ca sunt o persoana romantica. Nu stiu cum au vazut ei asta, dar de nimerit, au nimerit-o!“

Un cadou special „Se intampla un lucru ciudat in viata mea. Ciudat, dar bun. De fiecare data in apropierea zilei mele de nastere, primesc o propunere de proiect. Intr-un an mi s-a propus sa joc in lung-metrajul «Dulcea sauna a mortii», in regia lui Andrei Blaier. Anul trecut, in aceeasi perioada, mi s-a propus sa joc intr-o piesa de teatru. O recenta propunere de colaborare, care a fost tot «cadou» de ziua mea, a fost participarea ca vedeta-concurent in emisiunea «Dansez pentru tine». Am foarte mari emotii.

Atat de mari, incat in noaptea in care am aflat ca voi participa la emisiune, n-am putut deloc sa dorm. M-am dat jos la ora 4.00 din pat si am incercat sa fac spagatul! Intotdeauna mi-a placut sa dansez, dar aici miza e mult mai mare si tocmai de aceea am sa-mi dau toata silinta ca rezultatul sa fie cat mai bun.”

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Britney Spears
Britney Spears
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân