Când nu știi ce preparat să gătești rapid pentru a-ți potoli foamea, mâncarea de cartofi cu cârnați este întotdeauna o alegere ideală. Iar dacă vrei ca preparatul să aibă un gust deosebit optează pentru Cârnații Grătărescu în maț natural de la Cris-Tim. Sunt un produs cu eticheta curată, adică nu conțin gluten, soia, arome artificiale sau monoglutamat de sodiu adăugat și vin la pachet și cu două ingrediente care nu întârzie să-ți încânte papilele gustative: usturoiul și boabele de muștar.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Cartofii se curăță și se taie cuburi potrivite. Cârnații Grătărescu se taie rondele și se prăjesc până devin crocanți.
Se călește ceapa tocată în ulei, se adaugă usturoiul, apoi boiaua și bulionul. Se stinge cu puțină apă. Se adaugă cartofii, se completează cu apă cât să-i acopere, apoi se adaugă condimentele și foaia de dafin. Se fierbe 20-25 de minute până când cartofii sunt moi. Se adaugă cârnații și se mai fierbe 5-10 minute. Se adaugă sare și piper după gust și se presară pătrunjel verde înainte de servire.
Foto: shutterstock