Cum să slăbești 25 de kilograme în 4 luni. Băuturi care topesc grăsimea rezistentă

  • Publicat:
Cum să slăbești 25 de kilograme în 4 luni. Băuturi care topesc grăsimea rezistentă

Arderea grăsimilor – mai ales a celor „încăpățânate” – nu este deloc o sarcină ușoară. E nevoie de disciplină, perseverență și obiceiuri alimentare sănătoase. Cu toate acestea, anumite băuturi naturale te pot ajuta să accelerezi procesul, mai ales când sunt combinate cu o dietă echilibrată și un deficit caloric bine planificat.

Amaka, creatoarea de conținut din spatele paginii shred_with_amaka, a dezvăluit recent pe Instagram cum a slăbit 25 kg în doar 4 luni cu ajutorul unui plan de alimentație echilibrat și câteva băuturi de detoxifiere care i-au susținut metabolismul.

„Aceste băuturi de dimineață și de seară au făcut minuni pentru corpul meu. Mi-au accelerat arderea grăsimilor și mi-au îmbunătățit digestia”, a spus ea.

5 băuturi-cheie din rutina ei de slăbit – alături de rețetele și beneficiile lor

1. Apă caldă cu lămâie

Cum se prepară:

  • Fierbe 2 căni de apă
  • Adaugă 2 linguri de suc proaspăt de lămâie
  • Lasă la infuzat 10-15 minute și bea caldă

Beneficii:

  • Stimulează digestia
  • Ajută la eliminarea balonării și a constipației
  • Favorizează detoxifierea prin urinare
  • Înlocuiește băuturile dulci, reducând aportul caloric

2. Ceai de ghimbir

Cum se prepară:

  • Rade 3 linguri de ghimbir proaspăt
  • Adaugă-l într-o cană de apă fierbinte
  • Lasă la infuzat 10 minute și bea cald

Beneficii:

  • Efect termogenic: accelerează metabolismul
  • Are proprietăți antiinflamatoare
  • Oferă sațietate, reducând pofta de mâncare
  • Ajută la reducerea retenției de apă

3. Băutură cu oțet de mere și turmeric

Cum se prepară:

  • Amestecă 2 linguri de oțet de mere (ACV) cu 1 cană de apă caldă
  • Adaugă 1 linguriță de pudră de turmeric
  • Amestecă bine și bea cald

Beneficii:

  • Susține digestia prin creșterea acidității gastrice
  • Reglează glicemia postprandială
  • Reduce pofta de zahăr
  • Contribuie la sațietate dacă este consumată înainte de mese

4. Ceai de scorțișoară și foi de dafin

Cum se prepară:

  • Adaugă 1 lingură de scorțișoară pudră și 3 foi de dafin în 2 căni de apă
  • Fierbe 10-15 minute, strecoară și bea călduț

Beneficii:

  • Îmbunătățește sensibilitatea la insulină
  • Încetinește absorbția carbohidraților
  • Are efect termogenic, crescând arderea caloriilor
  • Reduce balonarea și promovează digestia

5. Ceai de mușețel

Cum se prepară:

  • Infuzează 1 pliculeț de ceai de mușețel în 1 cană de apă fierbinte timp de 5 minute
  • Bea cald, preferabil seara

Beneficii:

  • Susține somnul profund și odihnitor
  • Reduce stresul și nivelul cortizolului
  • Reglează hormonii foamei (grelina și leptina)
  • Ajută la eliminarea retenției de apă

FOTO: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult