Care este starea de sănătate a Regelui Charles după operația de prostată. Camilla l-a vizitat des la clinica privată din Londra

Regele Charles al III-lea a trecut, zilele trecute, printr-o intervenție chirurgicală.
  • Publicat:
Care este starea de sănătate a Regelui Charles după operația de prostată. Camilla l-a vizitat des la clinica privată din Londra

Vineri, 26 ianuarie 2024, Regele Charles al III-lea a fost operat în urma unei hipertrofii de prostată, la o clinică privată din Londra, situată în cartierul înstărit Marylebone. După intervenția chirurgicală, Camilla a dezvăluit care este starea de sănătate a soțului său. 

În ce stare se află Regele Charles, după operația la prostată

Regele Charles se confruntă cu unele probleme de sănătate. Monarhul a fost operat vineri în urma unei hipertrofii de prostată. Regina Camilla l-a vizitat deja pe soțul său la London Clinic și a detaliat că acesta se simte bine după intervenția chirurgicală, notează presa britanică. Regina consoartă a ajuns la unitatea medicală pe la intrarea din spate, cu un automobil marca Audi negru, conform Sky News.

Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, dar nu se știe momentan data la care va reveni.

Majestatea Sa ţine să le mulţumească tuturor celor care i-au adresat urări în această săptămână şi se bucură să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra sensibilizării unor probleme de sănătate publică”, a anunțat Palatul Buckingham.

Citește și: Camilla, detalii importante despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul urmează să fie operat

Kate Middleton se recuperează în același spital

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan