Un bărbat cu COVID-19 s-a ales cu o erecție timp de trei ore, iar ulterior a murit

  • Publicat:
Un bărbat cu COVID-19 s-a ales cu o erecție timp de trei ore, iar ulterior a murit

Un bărbat de 69 de ani din Miami, bolnav de COVID-19, a suferit o erecție timp de trei ore înainte să moară din cauza complicațiilor infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Bărbatul a fost diagnosticat cu afecțiunea dureroasă cunoscută ca priapism – ce presupune erecție îndelungată a penisului – în timp ce se afla internat în spital, toamna trecută, acesta suferind de o formă severă de COVID-19, potrivit Daily Mail.

El se plângea de dificultăți în respirație și tuse atunci când a fost internat.

Pacientul, care era obez, a fost sedat și conectat la ventilator atunci când starea lui s-a deteriorat, iar plămânii au început să cedeze, după 10 zile de tratament.

Bărbatul a dezvoltat cheaguri de sânge la penis din cauza coronavirusului

Medicii l-au poziționat cu fața în jos timp de 12 ore, aceasta fiind o tehnică de urgență pentru ca plămânii să se umple cu aer. Odată ce l-au întors pe spate, asistentele au observat erecția.

Medicii care l-au tratat cred că acesta a dezvoltat cheaguri de sânge în penis din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

În încercarea de a calma inflamația, specialiștii i-au pus gheață, însă erecția a continuat timp de trei ore. Medicii i-au drenat ulterior sângele din penis cu ajutorul unui ac. Cu toate acestea, bărbat a decedat la scurt timp, după ce plămânii i-au cedat complet.

Cheagurile de sânge sunt o complicație care poate duce la decesul bolnavilor de de COVID-19.

Nu este primul caz de acest gen. Un pacient cu coronavirus din Franţa a suferit, vara trecută, o erecţie timp de patru ore din cauza unui cheag de sânge care ar fi fost declanşat de boală.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân