Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru cel mic

Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară! Vedeta a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. Ce nume a ales pentru cel mic
Foto PR
Mirela Vaida a devenit mămică pentru a doua oară. Artista a adus pe lume azi, 10 aprilie, la ora 10, un băieţel perfect sănătos, evident, de nota 10! 
 
Mirela Vaida a adus pe lume cel de-al treilea copil, pe cale naturală, după un travaliu de o oră şi jumătate. Tudor Ştefan cântăreşte 3,5 kg şi are 51 de cm, iar la naştere a primit nota 10 de la echipa medicală. Vedeta mai are doi copii, o fetiţă, Carla, în vârstă de 4 ani şi două luni şi un băieţel, Vladimir, de 2 ani şi opt luni.
 
„Sunt foarte fericită şi mă bucur că Tudor Ştefan este sănătos. E un copil foarte luminos, care s-a născut repede şi uşor. Suntem foarte bine amândoi şi mulţumim tuturor celor care au fost cu gândul alături de noi”, a mărturisit vedeta după ce şi-a îmbrăţişat prima oară copilul nou născut.
 
Artista mai spune că ceilalţi doi copii abia aşteaptă să-şi cunoască frăţiorul, mai ales că au vorbit foarte mult despre el înainte despre sosirea lui în familie.
 
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan