Zece lucruri pe care nu le ştiai despre penis

Penisul este organul genital masculin, însă există câteva lucruri inedite legate de organul reproducător. Iată câteva lucruri pe care nu le ştiai despre penis!
  • Publicat:
Zece lucruri pe care nu le ştiai despre penis

Crezi că ştii totul despre organul genital masculin şi că nu mai ai ce să afli?

Iată zece lucruri inedite care te vor surprinde:

1. Un bărbat la 5-6 milioane se naşte cu două penisuri. Amândouă pot fi funcţionale, dar asta se întâmplă foarte rar. Un bărbat la 30 de milioane se naşte fără penis, iar cei mai mulţi suferă o operaţie de schimbare de sex la puţin timp după naştere.

2.Aborigenii din tribul Unambal taie penisul pe lungime în timpul ceremoniei de iniţiere, deoarece se crede că asta îl face mai „uşor” şi mai frumos.

3. Americanul Jonah Falcon are cel mai mare penis din lume, care măsoară 34,29 cm în stare de ercţie. El a fost oprit de autorităţile dintr-un aeroport care au crezut că ascunde o bombă în pantaloni.

4. Unui bărbat i-a căzut penisul după ce-şi injectase în penis cocaină pentru a-şi mări plăcerea resimţită în timpul actului sexual. Bărbatul a suferit hemoragie, după care a făcut cangrenă şi 9 degete i-au picat.

5. Sperma ejaculată cu o viteză de 45 de km/h este recordul pentru cea mai rapidă şi îndepărtată ejaculare (5,4 metri). Sperma conţine 3 substanţe naturale antidepresive şi cortizol, care ne dau sentimente de căldură şi protecţie.

6. Sindromul Koro reprezintă teama continuă că organele genitale se vor retrage, iar penisul va scădea. În 1967 panica a pus stăpânire pe bărbaţii din Singapore, după ce 469 de persoane s-au îmbolnăvit într-o singură lună.

7. Penisul se poate rupe, în urma unui impact violent atunci când este erect. Într-unul din trei cazuri asta se poate întâmpla în timpul actului sexual, atunci când partenera este deasupra.

8. Inactivitatea sexuală poate determina scăderea dimensiunii penisiului  din cauza unei  alimentări insuficiente a sângelui cu oxigen.

9. Un băiat de 13 ani a fost judecat de magistraţi drept adult din cauză că penisul lui avea dimensiunea penisului unui băiat de 16 ani. În urma unui examen medical, doctorii au insistat că penisul lui avea dimensiuni similare unui adult, în ciuda vârstei.

10. În 1993, Lorena Bobbitt i-a tăiat penisul soţului ei, în timp ce acesta dormea.  Bărbatului i-a fost reataşat penisul şi a ajuns să joace în filme porno. 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Putem educa atracţia sexuală?
Putem educa atracţia sexuală?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”