Mesajele indecente on-line dezbina cupluri

Aproximativ 84% dintre internautii romani, participanti la un sondaj, si-au surprins persoana iubita trimitand mesaje sau imagini indecente altcuiva, potrivit unui studiu realizat de Microsoft MSN.
  • Publicat:
Mesajele indecente on-line dezbina cupluri
Mesajele indecente on-line dezbina cupluri
Aproximativ 84% dintre internautii romani, participanti la un sondaj, si-au surprins persoana iubita trimitand mesaje sau imagini indecente altcuiva, potrivit unui studiu realizat de Microsoft MSN. Cercetarea ne spune ca utilizatorii internetului folosesc foarte des e-mail-ul pentru transmiterea de mesaje de dragoste, pentru a flirta si chiar pentru cereri in casatorie.

Timpul trece, leafa merge, e-mailurile deocheate curg. 16% din respondentii din Romania au fost surprinsi in timp ce trimiteau e-mail-uri cu continut intim sau indecent cand erau la birou. Mai mult de o treime dintre respondenti (39%) si-au creat o alta adresa de e-mail pentru a flirta cu oameni necunoscuti, intalniti pe internet.

Ne place atat de mult sa stam on-line incat nu ne-am mutat doar flirturile acolo, ci si despartirile sau inceputurile de drum. 21% dintre participantii la sondaj au incheiat o relatie printr-un mesaj trimis pe e-mail, in timp ce 7% au lansat o cerere in casatorie pe e-mail.

Love is on-line

La nivel international, rezultatele studiului demonstreaza faptul ca oamenii isi exprima sentimentele si flirteaza cu ajutorul e-mail-urilor, aproximativ 48% dintre ei corespondand cu partenerul/a prin mesaje de dragoste pe internet, pentru a mentine relatia proaspata. Si, mai mult decat atat, aproximativ o cincime dintre respondenti (19%) au spus pentru prima oara „te iubesc” persoanei iubite folosind e-mail-ul, iar 9% dintre ei chiar au cerut in casatorie persoana iubita pe mail.

Rezultatele indica, totodata, si ca utilizatorii se folosesc de e-mail pentru a-si exprima iubirea in diferite moduri: 18% din respondenti au declarat ca au trimis imagini romantice sau indecente prin e-mail si o cincime dintre ei au schimbat fantezii romantice cu partenerul.

In plus, 47% dintre respondenti au afirmat ca au trimis sau ca au primit mesaje romantice/indecente de la persoane care nu erau partenerii/partenerele lor, iar 16% dintre respondenti si-au surprins partenerii/partenerele ca trimiteau mesaje sexy sau picante altcuiva. Totodata, 21% dintre respondenti au declarat ca au flirtat cu colegii de la munca pe e-mail. Studiul a fost realizat in 14 tari din Europa si in Israel, cu peste 10.000 de respondenti.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan