Cum intretii o relatie cand ai buzunarele goale?

Inchiriati biciclete (in Bucuresti exista un centru special pentru asa ceva) sau iesiti cu rolele. In felul acesta faceti miscare, nu poluati atmosfera si economisiti bani.
  • Publicat:
Cum intretii o relatie cand ai buzunarele goale?
Cum intretii o relatie cand ai buzunarele goale?

Criza financiara care ne-a lovit in plin nu ne afecteaza doar in plan profesional. Pentru ca acolo unde sunt bani putini sau chiar deloc, vai de sentimente! Altfel spus, relatiile amoroase au de suferit cand partenerii nu au putere financiara sa le intretina. Ei, dar pentru barbatii cu imaginatie (caci ei sunt stalpii intr-o relatie, nu-i asa?), lucrurile nu stau chiar rau. Pentru ceilalti, iata cateva sugestii:

Masa acasa

Perspectiva weekendurilor acasa, in sanul familiei, la masa din bucatarie s-ar putea sa le dea unora fiori reci pe sira spinarii. Cum? Gata cu iesirile la o pizza, la un restaurant elegant sau la o prajitura? Chiar daca nu stiti sa gatiti nici unul dintre voi, poate fi destul de distractiv sa luati  masa singuri, acasa.

Cu timpul veti invata si va veti permite sa invitati si cativa prieteni. Nu omiteti aranjamentele de pe masa care dau toata savoarea unui astfel de eveniment intim. Ca sa nu mai vorbim despre cati bani se economisesc in felul acesta!

Evenimente in aer liber

S-au dus zilele in care va permiteati sa mergeti la teatru, film, concerte sau cluburi de fite? Nu-i nimic, exista alternative: iesiti la plimbare in parc sau la evenimente organizate in aer liber (expozitii de arta sau obiecte handmade, concerte cu intrare libera etc.). In plus, uneori muzeele au intrarea libera.

Veti descoperi impreuna ca romantismul este mai ieftin decat va imaginati, ba chiar gratis! Cata vreme sunteti impreuna si va bucurati unul de celalalt, nu ar trebui sa conteze decorul.

Cinema la voi acasa

Nu ati apucat sa va achizitionati un sistem home cinema inainte sa loveasca criza? Nu ati pierdut mare lucru! Pana la urma este vorba despre un televizor si cine are nevoie de un ocean se sunet cand sunteti doar voi doi in “sala” (a se citi “camera de zi”) si nimeni in jur care sa va bruieze. In plus, floricelele de porumb sunt de cateva ori mai ieftine la supermarket decat la cinema.

Bicicleta, role, masina… 

Masina a devenit simplu obiect de patrimoniu, la care mai apelati cand si cand, in caz de urgenta majora? Nu aveti de ce sa fiti tristi, trendul este sa fim eco, inclusiv celebritatile de peste ocean au inceput sa renune la a-si mai folosi masinile.

Inchiriati biciclete (in Bucuresti exista un centru special pentru asa ceva) sau iesiti cu rolele. In felul acesta faceti miscare, nu poluati atmosfera si economisiti bani.

Fara bani la prima intalnire?

Cum te descurci la prima intalnire cu fata visurilor cand portofelul tau e gol? Simplu: du-o la plimbare sub pretextul ca vrei sa ii arati orasul (chiar daca e localnica, va fi amuzata de idee).

Arata-i cateva cladiri mai somptuoase, cateva locuri mai speciale, explica-i ceva despre istoria orasului (pentru asta va trebui sa citesti ceva inainte si sa fii cat se poate de original) si profita de ocazie sa va cunoasteti mai bine. Ai grija ca turul orasului sa se incheie inainte de lasarea serii, altfel va trebui sa o conduci acasa cu taxiul.

Spune-i adevarul

Daca ideile noastre nu te-au convins defel si nici nu dispui de un plan B, spune-i simplu ca treci printr-o situatie financiara mai dificila. Daca te va intelege si va fi alaturi de tine inseamna ca este femeia alaturi de care merita sa mergi mai departe. Daca va fugi mancand pamantul, esti liber sa pornesti din nou la vanatoare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”