10 feluri prin care poti distruge o prima intalnire

In sfarsit ti-a dat intalnire! V-ati cunoscut pe Internet, ati stat la povesti si acum a venit momentul sa va intalniti fata in fata. Insa ai mare grija sa nu distrugi prima intalnire! Pentru asta, ia in considerare sfaturile noaste.
  • Publicat:
10 feluri prin care poti distruge o prima intalnire
10 feluri prin care poti distruge o prima intalnire

In sfarsit ti-a dat intalnire! V-ati cunoscut pe Internet, ati stat la povesti si acum a venit momentul sa va intalniti fata in fata. Insa ai mare grija sa nu distrugi prima intalnire! Pentru asta, ia in considerare sfaturile noaste.

1.  Nu arati ca-n fotografii
Ai facut ce-ai facut si ai pus la profilul tau o fotografie mult mai veche, de cand erai mai subtire. Sau chiar una cu altcineva. Te intelegem ca ai vrut sa te etalezi in cea mai buna forma, dar partenerul tau va fi dezamagit si se va simti chiar inselat. Nu e mai bine sa fii onesta si sa te accepti asa cum esti?

2.  Nu ai facut nici un efort sa arati bine
Daca te imbraci pentru prima intalnire ca si cum ti-ai petrece o sambata seara in fata televizorului, nu vei reusi sa cuceresti pe nimeni. Chiar daca intentia ta a fost sa i te arati pe tine, cea reala, din toate zilele, partenerul tau va crede cel mai probabil ca esti o neingrijita.

3. Intarzii
Nimic nu poate spune mai bine ca nu-ti pasa de intalnire decat atunci cand intarzii. Peste sfertul academic! Daca ajungi insa mai devreme ai avantajul de a-l vedea cand se apropie de locul stabilit si poti sa-l studiezi. Daca iti dai seama ca nu iti place, ai timp sa-ti concepi deja planul de “evadare”.

4. Iti uiti portofelul
Ca e vorba de barbati sau de femei, scuza potrivit careia “mi-am uitat portofelul acasa” e calea cea mai rapida de a fi etichetata drept o persoana ieftina. Desi cel mai probabil partenerul tau se va oferi sa plateasca ceea ce ati consumat, fii sigura ca va observa daca te vei oferi sa-ti platesti singura bautura.

5.    Folosesti prea mult telefonul
N-ai decat sa asezi telefonul pe masa, intre voi doi, sa raspunzi la fiecare apel si sa vorbesti fara nici o retinere. Telefoanele mobile sunt una dintre cele mai bune scuze pentru nepolitetea cea mai crasa posibil. Ele nu-si au locul la o intalnire, decat poate ca mecanism de siguranta in cazul in care apare vreo urgenta.

6. Te lauzi
Bunicii au dreptate. Lauda de sine nu miroase a bine. Insa, daca nu te poti abtine, vorbeste despre pretul platit pentru masina ta, povesteste cat de importanta esti in compania pentru care lucrezi si cat de multi barbati cad in fiecare zi la picioarele tale.

Si apoi vezi cum reactioneaza partenerul tau… in cazul in care se mai afla la masa!

7. Te plangi, te tanguiesti
Spune-i cum nimeni nu te asculta si cauti pe cineva caruia in sfarsit sa-ti pese de pasurile tale. Povesteste-i despre problemele tale de sanatate sau, si mai bine, despre capriciile dietei. Apoi, daca observi ca partenerul tau nu are o dispozitie prea buna, vaieta-te din acest motiv si poti sa consideri ca i-ai oferit una dintre cele mai neplacute intalniri.

8. Esti nepoliticoasa
Cu partenerul tau si cu toti cei din jur. Cearta chelnerul ca nu te-a servit pe placul tau si nu-i lasa bacsis. Mai mult, fa-i plangere pentru serviciile proaste. Intreaba-ti partenerul tot felul de picanterii si eventual fa-o in timp ce te scarpini in nas.

Nimeni nu agreeaza persoanele nepoliticoase. Chiar vrei sa fii privita astfel?

9.    Incerci sa fii prea sexy
Ii declari deschis partenerului ca te excita si vrei sa-l vezi dezbracat. Te muti prea aproape de el, prea repede, incepi sa-l atingi, sa-l imbratisezi, sa-l saruti in ciuda semnalelor pe care ti le transmite. Iar cand se ridica de la masa, il ciupesti de fund.

Porti haine prea scurte si prea stramte, vorbesti porcos si o faci tare. Vrei sa fii confundata cu o prostituata?

10. Spui povesti porcoase, rasiste sau pur si simplu fara haz
Stii ca esti amuzanta, mai ales dupa ce bei cateva pahare. Si mai stii ca barbatilor le plac glumele picante asa ca scoti ce ai mai bun. Ba te apuci si-ti barfesti si prietenele. Nu-ti vine sa crezi cum s-au comportat cu tine in ultima vreme!

Daca vrei ca intalnirea voastra sa fie cat mai scurta sau sa nu va mai vedeti niciodata, asta e cea mai buna reteta!

Tu ce crezi ca poate distruge o prima intalnire?
         

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”