10 motive serioase ca să faceţi sex

Potrivit Autorităţii Mondiale pentru Sănătate, 100.000.000 de acte sexuale se petrec în fiecare zi.
  • Publicat:
10 motive serioase ca să faceţi sex

Potrivit Autorităţii Mondiale pentru Sănătate, 100.000.000 de acte sexuale se petrec în fiecare zi. Chiar în acest moment, potrivit rapoartelor privind populaţia globului: 69.763.395 de oameni fac sex; 48.816.098 se sărută; 27.250.951 se relaxează după ce au făcut sex. 1 individ(ă) singuratic(ă) citeşte acest articol pentru a afla care sunt cele 10 motive pentru care sexul este un bun medicament.

Care este diferenţa dintre bărbaţi şi femei? O femeie doreşte un singur bărbat care să-i satisfacă orice dorinţă, cât de mică. Un bărbat vrea ca orice femeie să-i satisfacă o singură dorinţă. Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi. Nici mai buni, nici mai răi, doar diferiţi.

Cu toate acestea, fiecare dintre noi are posibilitatea de a face alegeri. Înţelegând diferenţele dintre noi, putem face alegeri în cunoştinţă de cauză pentru un viitor mai fericit.

1. Sexul vindecă depresiile uşoare, deoarece determină secreţia de endomorfine în sânge, ceea ce produce o stare euforică, un sentiment de bunăstare.

2. Sexul este un antihistaminic natural. Poate ajuta la combaterea febrei sau a astmului. Nimeni nu se alege cu nasul înfundat în timp ce face dragoste.

3. Făcând dragoste poţi arde toate acele calorii pe care le-ai înmagazinat de pe urma unei cine romantice.

4. Sexul tonifică aproximativ orice muşchi din corpul uman şi este mai distractiv decât să înoţi 20 de lungimi de bazin.

5. În timp ce fac dragoste, femeile produc mari cantităţi de estrogen, care determină părul să strălucească şi le conferă netezime pielii.
 
6. Cu cât faci mai des sex, cu atât mai frecvent ţi se va oferi. Un corp activ din punct de vedere sexual secretă mari cantităţi de feromoni. Aceste subtile parfumuri sexuale îi pun pe jar pe reprezentanţii sexului opus.
 
7. Sexul este un tranchilizant de vreo 10 ori mai eficient decât Valiumul.
 
8. Săruturile fac astfel încât saliva să cureţe urmele de alimente rămase printre dinţi şi reduc nivelul acidităţii bucale, fapt care micşorează pericolul apariţiei cariilor şi depunerilor de tartru.
 
9. Sexul înlătură durerile de cap, deoarece conduce la detensionarea vaselor de sânge de la nivelul creierului.
 
10. Făcând dragoste lent, relaxat, scad şansele unor dermatite, erupţii cutanate sau de urticarie. Transpiraţia produsă curăţă porii şi face pielea să strălucească.
 
P.S.: Care este diferenţa dintre bărbaţi şi femei? O femeie doreşte un singur bărbat care să-i satisfacă orice dorinţă, cât de mică. Un bărbat vrea ca orice femeie să-i satisfacă o singură dorinţă. Bărbaţii şi femeile sunt diferiţi. Nici mai buni, nici mai răi, doar diferiţi. Cu toate acestea, fiecare dintre noi are posibilitatea de a face alegeri. Înţelegând diferenţele dintre noi, putem face alegeri în cunoştinţă de cauză pentru un viitor mai fericit.
 
Citiţi mai multe în “De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste” de Allan & Barbara Pease, Editura Curtea veche, 352 pag., 24 lei
 

Citeşte şi: Suntem satisfacuti in viata sexuala?


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”
Recomandări: