Horoscopul mincinoşilor – Află care sunt cele mai mincinoase zodii

Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Suntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui.
  • Publicat:
Horoscopul mincinoşilor - Află care sunt cele mai mincinoase zodii

Fiecare persoană de pe planetă are capacitatea să mintă. Fiecare zodie poate să o facă, mai natural, sau mai…artificial. Suntem creaţi în acest fel, cu abilitatea de a înfrumuseţa adevărul, dar asta nu înseamnă şi că o facem şi, în nici un caz, că ar trebui.

Şi pentru că fiecare dintre noi îşi doreşte să cunoască toate aspectele importante legate de persoanele din jur şi, mai ales, a partenerului de viaţă, hai să vedem care sunt cele mai mincinoase zodii!

Berbec

Nativii născuţi sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceştia nu sunt “creaţi” psihologic pentru a spune minciuni. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol.

De obicei, vor spune o minciună pentru a părea mai interesanţi sau pentru a promite ceva ce nu pot să facă. Dar nici în acest caz, nu vor putea să-şi spună “povestea” până la capăt, deoarece vor fi prinşi repede.

Taur

Taurii nu mint. În viziunea lor, minciuna duce la complicaţii mult prea mari, iar ei nu vor să depună atât de mult efort. De obicei, nativii Taur sunt sinceri, deschişi, aşteptând acelaşi lucru şi din partea celor din jur.

Iar dacă, totuşi, spun o minciună, o vor face doar pentru că sunt “obligaţi” în vreun fel. Şi, în general, nu o vor face pentru ei, ci pentru a nu răni persoanele din jur.

Gemeni

Se pare că nici un semn zodiacal nu este mai bine “echipat” când vine vorba de minciuni. Gemenii sunt, în general, extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult.

Şi chiar dacă par mincinoşii perfecţi, deseori sunt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul.

Rac

Racii îşi spun lor, cele mai bune minciuni. Şi au un motiv pentru asta. Faptul că sunt nişte persoane extrem de sensibile, îi face să îşi construiască un adevărat “zid” în jur, să se ascundă în spatele aparenţelor şi să fie destul de introvertiţi.

Sunt destul de inofensivi, totuşi, când vine vorba de minciuni. Deseori spun neadevăruri, în scopul de a se proteja, dar în nici un caz nu putem spune despre ei că sunt persoane mincinoase, cu adevărat.

Leu

Persoanele născute sub zodia Leu sunt mult prea orgolioase şi hotărâte pentru a spune minciuni.

De fapt, dacă urăsc ceva, Leii urăsc minciuna şi persoanele care mint. Sunt extrem de sinceri şi foarte direcţi, spun lucrurile pe nume şi nu consider minciuna a fi scuzabilă nici măcar atunci când este spusă în “scopuri nobile”.

Fecioară

Avem un câştigător! Probabil, nici o zodie nu poate să mintă mai bine decât o fac nativii din semnul Fecioarei. Aceştia sunt isteţi şi extrem de “agili” când vine vorba de a spune lucrurile în detaliu, iar minciunile lor sunt atât bine spuse, încât până şi ei le cred.

Nici o zodie nu este mai confortabilă cu minciunile, cum sunt Fecioarele. Nu au nici o problemă cu asta şi o fac instinctiv, chiar şi fără un motiv anume. Aşadar, dacă aveţi o Fecioară în jur, fiţi cu ochii-n patru!

Balanţă

Scopul nu scuză mijloacele, dar adevărul este uneori prea dureros. Sau, cel puţin, aşa gândesc nativii din Balanţă. Nu le place să mintă, dar le displace şi mai mult să-i rănească pe cei din jur spunând adevărul pur. Mint doar pentru a salva aparenţele, iar uneori o fac involuntar.

Cu toate acestea, se consolează gândindu-se că spun minciuni într-un scop nobil, iar asta, după cum am spus deja, scuză mijloacele.

Scorpion

Pentru cei născuţi în zodia Scorpion, linia dintre adevăr şi minciună este mereu extrem de fină. Nu mint intenţionat, sau cel puţin asta vor ei să creadă, iar pentru că sunt mereu la curent cu tot ce se întâmplă în jur, reuşesc mereu să o scoată la capăt. Chiar şi atunci când sunt prinşi, chiar dacă le sunt aduse dovezi, ei nu vor recunoaşte niciodată că au spus o minciună, reuşind mereu să întoarcă lucrurile în favoarea lor.

Cu toate acestea, nu mint des. Ba chiar evită să o facă, pentru că se simt penibil atunci când sunt prinşi. Şi cum ştiu că “minciuna are picioare scurte”, preferă să nu se pună într-o astfel de situaţie.

Săgetător

Nici o zodie nu are o reputaţie mai bună, când vine vorba de sinceritate. Fiind o fire tăcută şi destul de serioasă, Săgetătorii se pun rareori în situaţii complicate, sau în care ar trebui să mintă. Şi pentru că nu sunt cele mai “harnice” zodii, consideră că efortul de a spune şi de a susţine o minciună este mult prea mare, deci preferă să nu o facă.

Cu toate acestea, sunt mult mai indulgenţi când vine vorba de alţi oameni. Optimismul lor îi face să ierte minciunile celor din jur cu uşurinţă şi să nu se lase afectaţi prea mult de acest lucru.

Capricorn

Nu există nici un dubiu că nativii din zodiac  Capricorn sunt mincinoşi “ca la carte”. Aceştia tind să fie buni la aproximativ tot ce îşi propun să facă, iar dacă minciuna se află printre ele, nu vor reuşi, cu siguranţă, să mintă bine.

Din fericire, Capricornii nu se folosesc des de acest “talent” şi nu spun minciuni decât atunci când e neapărat nevoie. Şi, în general, minciunile lor sunt inofensive deci, dacă ai în viaţa ta un Capricorn, nu ar trebui să-ţi faci prea multe griji în această privinţă.

Varsător

Este imposibil pentru un Vărsător să spună, cu adevărat, o minciună. Principiile după care se ghidează sunt mult prea ferme şi idealurile mult prea mari pentru a se supune unor astfel de lucruri.

Motivul pentru care majoritatea persoanelor mint este, în general, un scop personal, cum ar fi îndeplinirea unei dorinţe sau obţinerea unor beneficii într-un mod mai uşor. Şi pentru că Vărsătorul obţine aproape de fiecare dată ceea ce îşi doreşte fără prea mari eforturi, nu are nevoie să mintă.

Peşti

Cunoscuţi pentru faptul că nu sunt capabili să facă diferenţa între adevăr şi ficţiune, nativii din zodia Peşti sunt persoane extrem de emoţionale şi se lasă, deseori, conduşi de aceste emoţii. Şi dacă ajung să spună o minciună, deseori o fac inconştient, fără să se gândească prea mult la consecinţe.

În general, însă, Peştii se vor abţine de la a spune astfel de neadevăruri pentru că de cele mai multe ori sunt prinşi, iar orgoliul lor e mult prea mare pentru a se lăsa puşi în astfel de situaţii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”