Facebook şi frumuseţea

Oamenii sunt atraşi, pe Facebook, de persoane care par sănătoase, fericite şi productive – în sensul sexual al termenului. Este o lege a evoluţiei unanim admisă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Un număr mare de prieteni care au un aspect fizic seducător asigură un nivel mai mare de popularitate pe Facebook, mai ales pentru femei, afirmă autorii unui studiu, care au făcut apel la teoriile formulate de Charles Darwin pentru a decripta “codurile” reţelelor de socializare.

Rezultatele acestui studiu arată faptul că semnalele asociate capacităţii de reproducere influenţează deciziile oamenilor în materie de prietenie, a declarat un cercetător olandez.

“Oamenii sunt atraşi de persoane care par sănătoase, fericite şi productive – în sensul sexual al termenului. Este o lege a evoluţiei unanim admisă”, a adăugat el.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Poţi păstra un secret?
Poţi păstra un secret?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân