4 direcţii inspiraţionale în definirea stilului de viaţă de mâine

Cristian Oneţiu, lifecoach, autor şi antreprenor, este de părere că direcţiile inspiraţionale oferite sunt menite să genereze un mediu creativ în care fiecare să îşi poată găsi propriile soluţii în creşterea personală şi profesională.
  • Publicat:
  • Actualizat:
4 direcţii inspiraţionale în definirea stilului de viaţă de mâine

„Tehnologia are un rol tot mai mare în viaţa noastră, iar utilizatorii de device-uri smart nu se mai rezumă la folosirea acestora doar pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. Îşi doresc tot mai mult să o utilizeze pentru a-şi transforma stilul de viaţă.
De aceea, am dezvoltat la nivel local platforma Lifestyle Designer, prin care ne dorim să le oferim utilizatorilor experienţe inspiraţionale care să îşi pună amprenta asupra propriului stil de viaţă. Sub această umbrelă a fost creată şi campania Lifestyle Transformation Journey, alături de Galaxy S6”, a spus Mihaela Stănoiu, Head of Corporate Marketing în cadrul Samsung Electronics România.

Care este rolul tehnologiei în definirea stilului nostru de viaţă şi care sunt răspunsurile la provocările de zi cu zi?

Cristian Oneţiu, lifecoach, autor şi antreprenor, este de părere că direcţiile inspiraţionale oferite sunt menite să genereze un mediu creativ în care fiecare să îşi poată găsi propriile soluţii în creşterea personală şi profesională.

1. Defineşte-ţi un stil personal care să te ajute să-ţi exprimi autentic imaginea de sine, calitatea vieţii şi atitudinea interioară

Uneori este greu să ne poziţionăm în mintea celor din jurul nostru într-un mod în care să ne înţeleagă şi mai ales să ne placă. De cele mai multe ori nu este vorba doar despre abilităţile noastre de comunicare verbală, ci despre comunicarea nonverbală, care contribuie mult mai mult în mixul de informaţii ce îl transmitem.

De aceea, este important să găseşti stilul care te reprezintă cel mai bine, să adopţi acele elemente care te definesc şi care pot de multe ori să exprime mai bine ceea ce vrei să transmiţi într-un dialog. Un consultant de stil vestimentar, un coach, o atenţie mai mare asupra obiceiurilor, a atitudinilor neproductive, a accesorilor folosite sau pur şi simplu un interes crescut faţă de oamenii „model” pe care îi simţi aproape de stilul tău, te vor ajuta să îţi construieşti un stil personal coerent şi bine conturat.

2. Pune-ţi în mişcare pasiunea pentru a putea creşte nivelul de energie, dinamica profesională şi conectarea cu cei dragi

Volumul de informaţii pe care îl primim astăzi din mediul înconjurator este tot mai mare. Atunci când această suprainformare este mixată cu supraresponsabilizare şi munca în exces apare fenomenul de blocaj în regenerare şi reîncarcare energetică.

Cel mai simplu şi eficient sfat pentru a-ţi creşte rapid nivelul de energie este să îţi pui în mişcare pasiunea. Chiar dacă vorbim de un hobby, de un mic răsfăţ nevinovat, de celebrarea unei mici reuşite, ascultarea unei melodii preferate sau poate chiar de 5 minute de deconectare în felul tău preferat, ştii acum că ai acces rapid la sursa ta directă de reenergizare.

Telefonul poate fi de multe ori sursa ta de delectare sau modul prin care ai în permanenţă acces la noutăţi şi este important ca acesta să ţină pasul cu ritmul tău alert. Galaxy S6 se va adapta cu siguranţă stilului tău de viaţă deoarece acesta se încarcă foarte rapid, oferind aproximativ 4 ore de utilizare după doar 10 minute de încărcare.  

3. Stai cât mai mult timp conectat în prezent pentru a creşte personal şi a te folosi de orice interacţiune şi experienţă de viaţă

De mult ori atenţia pe care o acordăm problemelor din trecut sau grijilor pentru viitor ne fac să ignorăm prezentul, pierzând astfel întreaga minune a vieţii, care se desfăşoara simultan cu grijile noastre. Important este să faci un efort constant şi conştient pentru a rămâne cât mai mult timp conectat în prezent.

Urmăreşte-ţi gândurile, diminuează importanţa celor ce te scot din momentul prezent şi vei simţi imediat cum vei beneficia de o multitudine de ocazii de mirare şi inspiraţie ce te vor ajuta să creşti personal din orice interacţiune şi experienţă de viaţă.

4. Plasează-te în mediul cu dinamica potrivită pentru a-ţi putea creşte rapiditatea de conectare socială, performanţa şi auto-actualizarea

Cercul social, energia oraşului, precum şi tehnologia, toate ne influenţează zilnic în productivitate şi valorizarea potrivită a potenţialului nostru. Dacă îţi doreşti să creşti aceste aspecte, este important să te plasezi în mediul cu dinamica potrivită ţie.

Alege să îţi împarţi timpul cu oameni pozitivi, alege-ţi orasul de reşedinţă acolo unde simţi că îţi oferă oportunităţi potrivite viselor tale, foloseşte tehnologie modernă care poate să te ajute în timp real. În ritmul alert în care ne desfăşurăm activităţile zilnice tehnologia este cea care ne poate oferi accesul facil la tot ce este în jurul nostru. Pentru că telefonul este cel pe care ne bazăm zi de zi, alege un produs care să-ţi ofere performanţă şi viteză îmbunătăţită.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân