Cristi Pascu: Coada este coafura vedetă a verii 2016

Vara aceasta se poartă părul prins în coadă, indiferent că vorbim despre o coafură adaptată ţinutei de birou, că te pregăteşti de vacanţă sau de o petrecere relaxată în grădină.
  • Publicat:

Vara aceasta se poartă părul prins în coadă, indiferent că vorbim despre o coafură adaptată ţinutei de birou, că te pregăteşti de vacanţă sau de o petrecere relaxată în grădină. Cel mai cunoscut hairstylist din România, Cristi Pascu, detaliază modalităţile în care poate fi purtată coada în sezonul estival.

Coada rusească

“Coada este o coafură simplă şi de mare efect. Nu este nimic sofisticat, iar totul ţine strict de fantezia posesoarei. Se poartă cozile ruseşti, acele cozi realizate în vârful capului, prinse la bază cu o eşarfă, o bentiţă din catifea sau un şir de ştrasuri. Toate cântăreţele au avut măcar un clip în care coada este foarte înaltă şi bine fixată.

În acest caz, podoaba capilară trebuie să fie generoasă, soluţia de rezervă fiind însă extensiile. O astfel de coafură este ideală dacă vă pregătiţi de o petrecere mai sofisticată, de tip cocktail”, declară Cristi Pascu.

Coada în creştetul capului

“Poate fi foarte uşor adaptată, mai ales în cazul unor rochii de seară sau cu spatele gol. Poate fi lasată simplă sau tapată, astfel încât să capete foarte mult volum”, continuă hairstylistul.

Coada clasică la jumătatea capului

“Aceasta coadă poate fi purtată în toate variantele posibile, pornind de la o cămaşă de office până la o rochie, dacă este bine adaptată. Coada simplă poate fi combinată însă cu diverse împletituri sau accesorii de păr, caz în care efectul poate fi cu adevărat spectaculos”.

Coada prinsă la ceafă

“Aceasta este o coafură complementară celebrului coc spaniol şi poate fi uşor adaptată în diverse situaţii. Posesoarea va avea un look relativ cuminte si relaxat. Aceasta este coafura ideală pentru o zi de vacanţă petrecută pe Coastă”, mai spune Cristi Pascu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân