Zodiile și sănătatea în săptămâna 7-13 martie

Zodiile și sănătatea. Previziunile sunt valabile pentru zodie și ascendent.
  • Publicat:

Previziunile sunt valabile pentru zodii și ascendent

Săptămâna aceasta, Mercur se alătură planetelor din zodia Pești, o zodie a vindecării și acest aspect ne poate ajuta să descoperim remedii naturiste sau alternative la problemele cu care ne confruntăm. În această perioadă, o atenție deosebită trebuie să o aibă persoanele care se confruntă cu afecțiuni circulatorii. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodia în care v-ați născut, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Mercur, guvernatorul sănătății tale, activează chiar această axă și te susține să te preocupi de găsirea unor tratamente care să te ajute în vindecare, în special din sfera medicinei alternative. Este o perioadă, până pe 27 martie, în care gândirea pozitivă și rugăciunea, tehnicile de meditație, de respirație și yoga te pot ajuta foarte mult la îmbunătățirea stării de sănătate. S-ar putea să fii mai agitat mental, de aceea va trebui să te odihnești mai mult și să ieși din casă. Încearcă să nu te izolezi și evită să cazi pradă viciilor.

Taur/Ascendent Taur

Atât Venus, cât și Marte, planetele responsabile cu sănătatea ta, se mută în conjuncție în zodia Vărsător, iar acest aspect îți poate stimula sistemul nervos. De aceea, este important cum îți gestionezi nivelul de stres săptămâna aceasta și este recomandat să apelezi la activități care te calmează, la ceaiuri și metode de relaxare. De asemenea, o atenție deosebită trebuie să o aibă persoanele care se confruntă cu probleme cardiovasculare și care nu ar trebui să exagereze cu munca. Totodată, ai grijă și la posibilele dereglări hormonale care pot lua naștere din cauza nivelului crescut de stres.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta, Mercur, guvernatorul tău, intră în Pești, o poziție deloc confortabilă pentru planetă. Acest aspect se poate răsfrânge și asupra ta și s-ar putea să nu te simți în apele tale, să fii mai apatic și mai irascibil. Stresul profesional poate crește și te poate afecta mai mult decât de obicei. Pe de altă parte, Venus și Marte, planetele responsabile cu sănătatea ta, se mută în conjuncție în zodia Vărsător și acest aspect îți atrage atenția că trebuie să ai mai multă grijă la alimentație pentru a nu te confrunta cu tulburări de tranzit intestinal. Dacă pleci într-o călătorie, asigură-te că nu încerci preparate noi, dacă nu știi cum racționează organismul tău la ele.

Mercur se alătură planetelor din zodia Pești, o zodie a vindecării

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mai apatic, mai interiorizat și să ai tendința de a te victimiza. Încearcă să nu te lași copleșit de gânduri negative și ieși cât mai mult din casă. Plimbă-te, socializează și fă mai multă mișcare. Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul sănătății în prima parte a săptămânii și poți fi agitat în interior, neliniștit și ar trebui să dormi mai mult. Vei observa că organismul are nevoie de odihnă pentru că nu te vei putea concentra prea bine pe ceea ce ai de făcut. De asemenea, femeilor Rac, în special celor cu ascendentul aici, le recomand un control de rutină la medicul ginecolog.

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna începe într-o notă mai stresantă din cauza zonei profesionale, însă nu va fi vorba de probleme de sănătate, ba chiar poți răsufla ușurat că Venus și Marte au părăsit acest sector și, teoretic, ce a fost mai greu a trecut. Începând de vineri s-ar putea să te simți mai obosit și să ai nevoie de odihnă, dat fiind că Luna, guvernatoarea sănătății tale, activează acest sector. Totodată, poți trece prin momente de confuzie, ca urmare a conjuncției Soare-Neptun, momente în care să-ți pui întrebări existențiale legate de rostul tău pe acest pământ, de cine ești tu, de fapt, și ce putere ai. Ai grijă să nu-ți activezi niște frici, angoase, stări anxioase și mai ales dependențe peste care credeai că ai trecut.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Sectorul sănătății tale este gazda conjuncției Venus-Marte și s-ar putea ca și interesul tău pentru tratarea unor probleme să crească. Dacă le-ai ignorat până acum, acestea se pot face resimțite. Cel mai mare dușman al tău este munca și asta pentru că ai energie multă și te poți suprasolicita fără să-ți dai seama. Ține cont că este o perioadă în care sănătatea ta este mai vulnerabilă. Încearcă să urmezi un program de lucru strict, să mănânci echilibrat, să consumi multe lichide și să nu te stresezi. O deosebită atenție trebuie să o aibă nativii care știu că au deja probleme cu rinichii. În plus, Mercur, guvernatorul tău, se mută în Pești, poziție în care nu se simte bine. Astfel, ai grijă la persoanele cu care te înconjori și nu prelua asupra ta suferințele altora. Până pe 27 martie ai tendița de a somatiza.

Context astrologic potrivit pentru remedii naturiste

Balanță/Ascendent Balanță

În sectorul sănătății tale sunt foarte multe planete și tot acolo intră și Mercur săptămâna aceasta. Contextul astrologic arată un interes crescut pentru această zonă și în cazul în care te-ai confruntat cu probleme, de acum le vei găsi și rezolvările. Poți descoperi remedii și tratamente naturiste, alternative foarte eficiente. Dacă apar niște simptome săptămâna aceasta, nu le ignora și nici nu te trata după ureche sau conform sfaturilor de pe internet pentru că îți poți face mai mult rău. Problema care se ridică acum este oboseala psihică cauzată de stres și multă muncă. Ai grijă să nu ajungi să te confrunți cu sindromul burn-out.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Ambii guvernatori ai sănătății tale, Venus și Marte, intră în conjuncție în zodia Vărsător, aspect care-ți poate declanșa trăiri emoționale puternice pe care va trebui să le controlezi pentru că îți pot aduce dezechilibre emoționale. Este foarte important cum îți gestionezi energia pentru că organismul tău poate avea o rezistență scăzută. Devii mai vulnerabil și pierzi resurse foarte ușor, așa că ai grijă la alimentație, la hidratare și mai ales la somn.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Venus și Marte, guvernatorii sănătății tale, intră în conjuncție în zodia Vărsător, aspect care te poate ajuta să descoperi tratamente și remedii alternative la problemele de sănătate cu care te confrunți. Caută, cercetează, mergi la analize și discută cu persoane avizate pentru că poți rezolva multe în această perioadă. Ai grijă la cum îți gestionezi nivelul de stres și la afecțiunile respiratorii care te pot închide în casă zilele acestea. Totodată, fii mai prudent dacă te urci la volan.

Venus și Marte pleacă din Capricorn

Capricorn/Ascendent Capricorn

Venus și Marte părăsesc zodia ta, după o perioadă în care ai fost mai agitat și ai fost nevoit să te preocupi de tine, de sănătatea ta și de stilul de viață. De acum poți răsufla ușurat și poți începe să te relaxezi. Probabil te vei simți ca și cum cineva te-a scos din priză, în sensul bun al exprimării. Cu Mercur, guvernatorul sănătății tale, în tranzit prin Pești te poți aștepta la vești bune, dacă ai de luat rezultatul unor analize. Acest tranzit te susține să te plimbi mai mult, să ieși în natură, iar dacă vrei cu adevărat să te relaxezi, atunci mergi pe malul unui lac.

Vărsător/Ascendent Vărsător

După un tranzit anevoios al planetelor Venus și Marte prin sectorul sănătății tale, iată că cele două se mută în conjuncție în zodia ta. Din această ipostază te stimulează să rezolvi tot ce ai lăsat neterminat în legătură cu sănătatea ta și cel mai probabil nu vei mai sta pe gânduri dacă să mergi sau nu la medic. Vei avea multă energie, dar vei fi și agitat, așa că ai grijă cum îți gestionezi resursele. Este o perioadă care te stimulează să te preocupi de felul în care arăți, să faci mai mult sport și să începi o dietă.

Pești/Ascendent Pești

Venus și Marte se mută în conjuncție în sectorul sănătății tale, iar acest aspect te poate face mai irascibil și poate stimula unele stări de neliniște, chiar și insomnii. Este foarte important să-ți controlezi gândurile în această perioadă pentru a nu da naștere unor nevroze și psihoze. Vei avea și susținerea lui Mercur care-ți va tranzita zodia, dar trebuie să ai grijă cum îi folosești energia. În plus, Soarele, guvernatorul sănătății tale, va forma o conjuncție cu Neptun, guvernatorul tău, chiar în zodia ta. Acest aspect s-ar putea să-ți aducă mai multă confuzie, să te simți dezorientat, să nu ai încredere în viitor și chiar să-ți pui întrebări despre cine ești tu, de fapt. Ține cont totodată, că tot acest context te susține să renunți la obiceiuri toxice, la vicii și să descoperi tratamente naturiste și remedii alternative foarte eficiente.

Urmărește CSID.ro pe Google News