Tily Niculae, interviu exclusiv: totul despre naşterea în timpul pandemiei de coronavirus VIDEO

Un interviu emoţionant despre cum a adus pe lume cel de-al doilea copil, Radu Teodor, şi care a fost experienţa naşterii într-o perioadă atât de grea, ca cea a pandemiei.
  • Publicat:
  • Actualizat:

După o sarcină frumoasă, Tily Niculae, actriţă, vlogger, influencer, a născut un băieţel pe 26 martie, în plină pandemie de COVID-19. Prin ce a trecut, cât de greu i-a fost în primele zile de acasă, cum a reacţionat fetiţa ei de 8 ani şi cum se simte acum, ne-a povestit într-un interviu realizat prin Skype.

Actriţa vrea să le transmită tuturor femeilor însărcinate că e important să stea liniştite şi calme, pentru că este extrem de importantă liniştea în astfel de momente: şi pentru ele, dar şi pentru puiul din burtică!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Psiholog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult