Tily Niculae: Cum ne pregătim pentru vacanța cu copiii

Vacanța cu copiii poate fi extrem de provocatoare. Iată cum a abordat-o anul acesta Tily Niculae!
  • Publicat:

Tily Niculae s-a întors recent din vacanța cu cei doi copii, urmând să o plece într-un nou concediu. Ea ne-a povestit în cadrul emsiiunii Ce se întâmplă doctore live cum a abordat vacanța cu copiii.

Încă de la început, Tily ne-a mărturistit că anul acesta a stat foarte mult în cameră, din dorința de a-i respecta celui mic programul. Actrița a considerat că preferă să nu se bucure din plin de cele șapte zile de vacanță, însă să respecte programul de mese și somn al lui Răducu, mezinul familiei. Acest program fusese unul muncit, pe care se chinuise să îl implementeze și s-a gândit că vacanța l-ar fi scos din rutina abia însușită. Așa că și-a asumat că va fi o vacanță atipică. Au stat cu schimbul cu cel mic – ea și soțul ei. Au reușit să stea cu toții la micul dejun, pentru că Răducu stă la masă și mănâncă alături de familie. Însă la prânz și la cină nu au mai reușit acest lucru de fiecare dată. Fetița cea mare își făcuse prieteni în resortul în care stăteau și era greu de adus la masă: era ba la topogane, ba la piscină.

În ceea ce privește vacanța în care urma să plece, Tily ne-a spus că din exeperiența cu fata ei cea mare, Sofia, a învățat că trebuie să se adapteze la fața locului. Deși a aflat recent că Răducu are niște intoleranțe alimentare și trebuie să o ia de la zero cu nutriția, Tily va încerca să se adapteze. Pentru că această vacanță nu va mai fi într-un hotel, ci în niște bungalow-uri drăguțe care au și spațiu de gătit, va lua de acasă o parte din mâncarea pentru Radu, dar se va adapta și la fața locului, cel puți în ceea ce privește.

În ceea ce privește bagajele din vacanța cu copiii, Tily are o geantă specială cu medicație pentru orice situație: de la țânțari, căzături, stări de vomă, antibiotic. Însă nu a folosit-o niciodată, dar e important să aibă orice ar avea nevoie la ea!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Psiholog
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult