Pediatrul Mihai Craiu: soluţii pentru afecţiuni la copii VIDEO by CSID

Pediatrul Mihai Craiu ne-a povestit într-un interviu amplu despre afecţiuni pediatrice, kit-ul de vacanţă al unui părinte responsabil, Spitalul Virtual pentru copii şi cum se administrează corect antibioticele.

Domnul doctor Mihai Craiu, un medic pediatru cu 30 de ani experienţă, zeci de conferinţe în mediul academic şi peste 80 de lucrări de specialitate publicate, a răspuns mai multor întrebări legate de probleme pediatrice importante.

Am stat de vorbă despre infecţiile de sezon, medicaţia nepotrivită – mai ales datorată faptului că mulţi părinţi se informează de pe internet înainte de a merge la medic, administrarea excesivă sau, dimpotrivă, neadministrarea antibioticelor atunci când este oportun, care sunt cele mai mari ameninţări ale sănătăţii copiilor în viitor, dar şi despre Spitalul Virtual pentru copii, un loc unde dânsul răspunde zecilor de mii de întrebări ale părinţilor legate de simptome ale unor boli ale copiilor.

În plus, pentru că suntem în sezonul estival, domnul doctor Mihai Craiu ne-a spus care este, în opinia dânsului, kitul de vacanţă al unui părinte responsabil.