Imunitatea copiilor: cum o stimulăm VIDEO by CSID

Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, ne oferă câteva soluţii pentru a stimula imunitatea copiilor, prin vaccinare, dietă echilibrată şi vitamine.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Imunitatea copiilor şi stimularea corectă a acesteia reprezintă subiecte frecvent dezbătute, mai ales la intrarea micuţilor în colectivitate. Iar părinţii încearcă diverse soluţii pentru ca micuţii să nu contracteze virusuri de sezon şi boli transmisibile.

De la vaccinare la suplimente de vitamine, de la diete bogate în legume şi fructe şi până la sport, toate sunt soluţii pentru a stimula imunitatea copiilor. Medicul Valeria Herdea, medic primar medicină de familie, ne oferă în interviul video câteva informaţii esenţiale care pot ajuta întreaga familie să se ferească de îmbolnăviri!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Valeria Herdea - Medic de familie
Dr. Herdea Valeria medic primar, medicină generală și medicină de familie - profil pediatrie și Vicepreşedintele Colegiului Medicilor. În cadrul C.M.I. Dr. Herdea Valeria lucrează Dna. Dr. Herdea Valeria , Dna. Dr. Comnea (Herdea) Laura alături de Dna. Asistență Stoica Daniela. Alături ...
citește mai mult