Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Zodia care se concentrează pe propriile nevoi

Află ce prezic astrele în săptămâna 13-19 februarie 2023. Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 13-19 februarie 2023. Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023.

Berbec – Depășirea unor obstacole și reconectarea cu o latură mai empatică și intuitivă!

Un proiect anume poate întâmpina unele întârzieri sau dificultăți deoarece cooperarea cu cineva se desfășoară mai greu decât ai crezut, însă acest lucru nu va face decât să te ambiționeze și mai mult în a căuta variante alternative. În același timp o latură mai compasivă și mai empatică a ta se va evidenția determinându-te să-ți îndrepți atenția și susținerea către cei care au cu adevărat nevoie. Weekendul susține interacțiunile cu prietenii sau cu acele grupuri cu care rezonezi, creând cadrul perfect pentru a revedea o cunoștință mai veche față de care mai poți avea încă unele sentimente. Sâmbătă, Soarele intră în Pești oferindu-ți șansa ca în următoarea lună să investești mai mult în latura spirituală a vieții și în tot ce ține de introspecție, cunoaștere interioară și vindecare.

Taur – Susținere și ghidare din partea unei persoane apropiate!

Relația cu o anumită persoană, poate să fie un prieten, un maestru sau cineva în care ai cea mai mare încredere are un impact mobilizator în condițiile în care poți întâmpina unele dificultăți în privința gestionării unor responsabilități profesionale sau familiale. În a doua parte a săptămânii începi să realizezi că toată cunoașterea și experiența dobândite până acum îți pot fi de real folos în ce-ți propui să realizezi, trebuie doar să găsești strategia potrivită de implementare. În weekend Soarele intră în Pești ceea ce presupune că în următoarea lună te vei focusa mai mult pe clarificarea și concretizarea unor proiecte de viitor dar și pe o inserție socială mai bună amplificându-ți influența și contribuția în acele grupuri sau comunități de interes pentru tine. Unele relații de prietenie vor deveni din ce în ce mai importante!

Gemeni – Susținere profesională și perspective noi de creștere!

Unele diferențe de perspectivă, viziune sau mentalitate se pot insera în interacțiunile acestei săptămâni sau poate tu te simți ușor blocat în eforturile tale de a crește sau expansiona un proiect important pentru tine. În același timp pe plan profesional ești susținut în a-ți manifesta talentul sau aptitudinile într-un mod care te avantajează personal și financiar. În a doua parte a săptămânii, unele discuții cu un prieten, cercetări sau studii pe care le faci te pot ajuta să capeți o perspectivă de ansamblu mai pozitivă asupra unor direcții în care vrei să investești. În weekend Soarele intră în Pești dinamizând sectorul profesiei și al imaginii tale sociale deci îți oferă șansa să-ți amplifici profilul socio-profesional în următoarea lună. Interacțiunea cu șefii te favorizează dar și abilitatea ta de a-ți manifesta autoritatea și influența va fi intensificată.

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023

Rac – Clarificarea unor angajamente și deschiderea unor noi orizonturi!

Devotamentul sau angajamentul tău sentimental sau financiar într-un anumit parteneriat poate să fie testat săptămâna aceasta. Resursele de care dispui sau pe care vrei să le investești în ceva anume sunt în vizorul tău fapt care poate antrena unele negocieri în a doua parte a săptămânii. În același timp perspectiva unei călătorii, a vizitării unui loc deosebit sau a participării la un eveniment artistic te entuziasmează în mod deosebit deoarece îți oferă șansa să te conectezi mai profund cu ceva ce iubești. Sâmbătă intrarea Soarelui intră în Pești te favorizează deoarece este un semn cu care ești perfect compatibil și care îți împărtășește din emoția și profunzimea trăirilor. Următoarea lună ai șansa să explorezi noi locuri, noi oameni, noi culturi sau chiar noi căi dezvoltare personale sau profesionale. Tot ce ține de educație, cultură, religie, filozofie este favorizat.

Leu – Testarea unor relații de parteneriat dar și amplificarea nevoii de conexiune!

Interacțiunea într-un parteneriat poate să întâmpine unele neînțelegeri însă în egală măsură îți poate oferi șansa să clarificați situația. Pe de altă parte, orice test poate avea ca efect și consolidarea unor lucruri, însă va depinde de fiecare caz în parte. Cert este că persistă o nevoie de conexiune, apropiere și intimitate săptămână aceasta care își va spune cuvântul amprentând modul în care interacționezi. În a doua parte a săptămânii te poți sfătui cu cineva în privința unui proiect profesional sau poate plănuiești o călătorie, indiferent de situație interacțiunile sunt benefice și constructive. Soarele intră sâmbătă în Pești amplificând interesul tău în chestiuni financiare dar și sentimentale. Poți lua în calcul o idee de business, un plan de refinanțare, un plan de economii sau din altă perspectivă vei încerca să descoperi cât de profundă este relația dintre tine și o anumită persoană.

Fecioară – Investiții în construirea unor parteneriate constructive!

Îți propui să-ți îndeplinești unele sarcini sau responsabilități într-un mod asumat și conștiincios însă încearcă să eviți tendința spre perfecționism sau critică forțând unele lucruri sau persoane să se miște în ritmul setat de tine pentru a evita micile neînțelegeri. Orice efort investit în a-ți înbunătați starea de sănătate sau eficiența unor practici este binevenit. Planul relațional este favorizat iar interacțiunea cu partenerul este una plăcută și chiar empatică. Sunteți conectați unul la celălalt intuind ceea ce fiecare are nevoie să audă sau să primească. Aceasta conexiunea continuă să fie susținută și de intrarea Soarelui în Pești de sâmbătă care va dinamiza sectorul parteneriatelor tale. În următoarea lună modul în care interacționezi într-un parteneriat va deveni instrumentul perfect pentru a te evidenția personal sau profesional. Poți deveni ușor mai competitiv dar și mai asertiv în abordare.

Balanță – Seriozitate, asumare, stabilizare!

Calitatea muncii tale și a rezultatelor obținute în urma eforturilor depuse în ultima perioadă contează mult pentru tine. Poți fi mai serios săptămâna aceasta decât în mod normal deoarece cauți să cântărești cu atenție rolul și implicarea ta într-o relație iar dacă ești singur, cu siguranță nu vei fi atras de nimic sau nimeni superficial. Dacă te aflii însă într-o relație stabilă, vei încerca să-ți arăți afecțiunea și recunoștința prin tot felul de gesturi mici dar extrem de semnificative. În weekend ești mai dornic să socializezi un pic chiar dacă unele chestiuni emoționale pot fi destul de intense. Sâmbătă, Soarele intră în Pești ceea ce-ți va amplifica vitalitatea și forța de recuperare în următoarea lună.Poți deveni mai organizat și mai eficient atât în privința muncii depuse cât și în menținerea unui stil de viață mai sănătos.

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023

Scorpion – Planul sentimental este favorizat!

Tot ce ține de casă, familie, proiecte imobiliare, asigurarea unui mediu stabil și sigur sunt importante pentru tine. Ești mai conectat cu propriile rădăcini și simți nevoia de ceva concret pe care să te poți baza. Unele discuții în weekend te binedispun deoarece vezi cum lucrurile decurg într-un mod care te avantajează. Planul sentimental este de asemenea favorizat, ceva sau cineva îți captează interesul și te face să-ți imaginezi experiențe din ce în ce mai incitante. Dacă ești deja într-o relație de cuplu, puteți avea parte de momente care vă conectează profund și reaprind pasiunea dintre voi. Intrarea Soarelui în Pești de sâmbătă completează perfecta tabloul de mai sus deoarece îți activează sectorul iubirii, al creativității și al romantismului. Deci în următoarea lună, dorința de socializare și relaționare va fi în creștere iar activitățile artistice sau creative pot crea un mediu perfect pentru a întâlni persoane noi. O perioadă de optimism și bucurie!

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023

Săgetător – Mai atent la propriile gânduri și emoții!

Tot ce ține de comunicare, negociere, drumuri, stabilirea unor acorduri, tehnologie poate să întâmpine mici probleme pe parcursul săptămânii însă te va determina în același timp să fii mult mai atent și mai deschis la perspectiva celuilalt. Raporturile cu familia sunt bune, te poți simți protejat și susținut de cei apropiați sau tu ești cel care oferă susținerea necesară. De altfel dacă vrei să faci mici modificări în cămin, să înfrumusețezi în vreun fel locul, să-ți surprinzi partenerul cu o cină romantică sau cu un gest deosebit, momentul este mai mult decât potrivit. Conexiunea cu mediul familial dar și conectarea mai profundă cu propriile emoții va fi susținută și de intrarea Soarelui în Pești de sâmbătă care îți oferă șansa în următoarea lună să te concentrezi mai mult pe tot ce-ți oferă siguranța, stabilitate și protecție. În același timp poți prelua gestionarea unor activități sau afaceri domestice cu mai multă asertivitate și autoritate.

Capricorn – Șlefuirea aptitudinilor de comunicare!

Faci tot felul de calcule sau analize care vizează planul financiar, stabilitatea și siguranța sunt importante pentru tine. Poți lua în calcul situația unei refinanțări, a unei investiții, a unui business sau pur și simplu vrei să faci unele achiziții care vizează căminul iar weekendul pare să fie momentul perfect pentru ele. Dacă ai de făcut o prezentare, de susținut un interviu sau trebuie să-ți prezinți propria strategie vis-a vis de un proiect anume, ai toate șansele să o faci într-un mod persuasiv care va atrage atenția și interesul. Sau dacă vrei să cucerești pe cineva printr-o declarație sau un mesaj anume, ești susținut din plin. Soarele intră sâmbătă în Pești susținându-te în următoarea perioadă în a te afirma personal prin vorbire, scris, cercetare sau orice formă de comunicare. Interacțiunea cu frații, vecinii se poate intensifica la fel ca și dorința ta de a fi mai activ atât fizic cât și intelectual.

Vărsător – Focusarea pe propriile obiective, nevoi sau plăceri!

Poți fi un pic mai gânditor și poate adâncit în unele analize asupra unor chestiuni personale sau profesionale, mai ales în prima parte a săptămânii. Tratezi unele lucruri sau proiecte cu multă responsabilitate și seriozitate canalizându-ți voința în vederea atingerii propriilor scopuri. Dacă vei simți nevoia să te răsfeți sau să răsfeți persoana iubită într-un anume fel, printr-un gest, un cadou, o ieșire într-un loc deosebit o vei face într-un fel impresionant și greu de uitat. O conversație cu cineva sau o călătorie de weekend pot să te binedispună. În același timp, Soarele intră sâmbătă în Pești activând sectorul resurselor și al veniturilor tale pe parcursul următoarei luni. Îți va amplifica interesul în vederea înbunătățirii poziției materiale dar și în a-ți asuma conducerea sau gestionarea unor afaceri financiare cu mai multă autoritate.

Pești – Unele capitole se încheie pentru a face loc unui nou început!

Poate sunt chestiuni care ies la iveală și pe care ai nevoie să le înțelegi, să le accepți și ulterior să le integrezi iar acest proces poate să nu fie neapărat cel mai plăcut dar cu siguranță este unul necesar. Ce vă facilita acest proces este starea de conexiune interioară, empatie și toleranța pe care o ai săptămâna aceasta. Credința că toate lucrurile se întâmplă cu un scop și dorința de a înțelege acest scop îți sunt de mare folos. În weekend realizezi că te poți bucura de ceva sau cineva care te iubește și te prețuiește exact așa cum ești. Sâmbăta Soarele intră în propriul tău semn, deci oficial începe sezonul nou. Este timpul unui nou început, al încheierii unor capitole și al demarării în acele direcții, relații sau proiecte în care merită să investești. Cu Soarele în casă I, ești invitat pe pe parcursul următoarei luni să pășești în prezent, conștient de cine ești și de ce-ți dorești. Vitalitatea și încrederea de sine vor fi amplificate.

Urmărește CSID.ro pe Google News