Horoscop sănătate săptămâna 7-13 noiembrie 2022. Zodia care își întinde nervii la maximum

Află ce prezic astrele în săptămâna 7-13 noiembrie. Horoscop sănătate săptămâna 7-13 noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 7-13 noiembrie. Horoscop sănătate săptămâna 7-13 noiembrie 2022.

Berbec – Alege mediul sănătos pentru tine!

Nici vitalitatea nici claritatea mentală nu vor fi la cele mai înalte cote săptămâna aceasta deci încearcă să te menajezi pe cât posibil și să eviți mediile cu energii mai puțin benefice pentru tine. Fii selectiv cu informațiile primite și păstrează-le doar pe cele sănătoase și pozitive. În weekend poți fi un pic mai sensibil căutând un mediu familial care să te protejeze și să te susțină.

Taur – Reechilibrare necesară!

Instabilitatea emoțională și tensiunea amplificată pe parcursul acestei săptămâni îți poate întinde nervii la maxim ceea ce presupune să ai mai multă grijă de tine. Necesitatea unei eliberări forțate sau a renunțării la anumite gânduri, obiceiuri, tipare sau relații poate să pună o presiune considerabilă asupra ta. O ședință de consiliere, terapie sau coaching te poate ajuta să mai eliberezi din presiune și să vezi lucrurile un pic mai clar.

Gemeni – Menținerea echilibrului trup-minte-suflet!

Eclipsă de lună din Taur de la începutul săptămânii activează axa sănătății tale atât fizice cât și psihice scoțând la iveală anumite chestiuni delicate și poate neconștientizate. Este cazul să te ocupi mai mult de tine, să fii mai atent la nevoile tale emoționale, sufletești și la impactul lor asupra subconștientului tău, să te odihnești mai mult întrucât sistemul tău nervos pare să fie destul de afectat. O terapie holistică care să vizeze echilibrul trup, minte, suflet te-ar ajuta foarte mult.

Horoscop sănătate săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Rac – Reactivitate accentuată!

Imprevizibilitatea unor evenimente sau situații la care nu te aștepți săptămâna aceasta îți pot crea o stare de nervozitate sau tensiune nervoasă pe care ai nevoie să o gestionezi cu grijă. Poți fi mai reactiv sau poți intra în defensivă mai ușor în anumite discuții care tind să apese pe anumite puncte sensibile. Evită tendința de a amplifica lucrurile și caută să te odihnești mai mult. Profită de weekend să te relaxezi mai mult.

Leu – Instabilitate emoțională!

Începutul de săptămână este tensionat și conflictual iar starea agitată și instabilă emoțional îți pot destabiliza orice fel de echilibru emoțional la care ai lucrat până acum. În ciuda tendinței de a începe multe activități, rezumă-te doar la cele prioritare și necesare, nu exagera. În weekend poți fi un pic mai sensibil sau mai retras, așa că acordă-ți mai mult timp de odihnă, meditație sau relaxare astfel încât să-ți poți reîncărca bateriile. Vizitează o mănăstire și caută să te reculegi.

Fecioară – Fii deschis la idei noi!

Sistemul tău nervos este întins la maxim săptămâna aceasta iar situațiile tensionate cu care te confrunți îți te pot consuma destul de mult. Fă-ți timp pentru mai mai multă mișcare care să-ți ofere șansa să elimini din tensiunea acumulată. Dacă o problemă mai veche de sănătate reapare brusc, fii deschis la sfaturile cuiva specializat chiar dacă îți par diferite de ce ai încercat până acum. S-ar putea să fie exact ce ai nevoie!

Horoscop sănătate săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Balanță – Un adevăr profund și eliberator!

Eclipsă de lună din taur îți semnalează într-un mod direct faptul că ai nevoie să te eliberezi de anumite gânduri, tipare, mentalități care nu-ți mai folosesc. Dacă îți este greu să traversezi acest proces de una singură, apelează cu încredere la o ședință de consiliere. O conștientizare puternică te poate mobiliza în căpătă mai multă încredere în tine. În a doua parte a săptămânii, oricât de dinamică te poți simți căută să nu-ți irosești energia inutil, chiar ai nevoie de ea.

Scorpion – Eliberarea tiparelor limitative!

Dacă au existat chestiuni mai vechi, comportamente, mentalități, tipare, răni provenite din familie care ți-au limitat libertatea de manifestare, vei tinde să încerci să te eliberezi de ele într-un mod direct însă este posibil să ai nevoie de susținerea unui specialist în domeniu pentru a înțelege mai clar cum să procedezi. Fă o scurtă meditație zilnic pentru a te realinia cu cine ești dincolo de toate prejudecățile preluate de la cei din jur.

Săgetător – Tensiune nervoasă accentuată!

O săptămână nu foarte ușoară pentru nativi care va necesita din partea lor multă răbdare, rezistența la stres și abilitatea de a căpăta o perspectivă mai înaltă asupra tensiunilor prezente dacă vor să-ți atingă obiectivele. Eclipsa de Lună din Taur activează chiar axa sănătății fizice și psihice cerând de la ei o mai bună structurare și organizare în privința muncii și sănătății lor fiind în același timp atenți la nevoile lor emoționale profunde.

Horoscop sănătate săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Capricorn – Evită să te împărți în prea multe direcții!

După un început de săptămână agitat și tensionat, încearcă în a doua parte să te îngrijești mai bine de tine. Fii realist în privința sarcinilor tale, prioritizează și evită să te împărți în prea multe direcții în același timp întrucât riști să rămâi fără energie. Chiar dacă ești calculat și focusat pe munca ta, pot exista momente în care resimți o scădere a puterii de concentrare. Caută să lucrezi în medii cât mai aerisite și mai liniștite!

Vărsător – Presiune fizică și psihică!

Cu siguranță ai avut și săptămâni mai ușoare! Evenimentele imprevizibile care te iau prin surprindere pot crea o reală presiune asupra ta iar în interior te simți agitat și dezrădăcinat. Dacă poți găsi momente în care să te reculegi un pic, detașându-te de tot ce se întâmplă, descoperi că ai puterea necesară de a trece prin toate! În weekend caută să te odihnești mai mult, profitând de suportul, protecția și grija familiei.

Pești – Stimulare mentală excesivă!

Ești provocat să ieși din zona de confort și să te mobilizezi însă anumite temeri te pot ține pe loc, ceea ce poate să creeze o tensiune mentală considerabilă. Sistemul tău nervos este întins la maxim iar stimularea mentală excesivă te face să fii nervos și agitat. Evita să conduci în asemenea condiții. Spre mijlocul săptămânii caută să te reculegi un pic, o carte, o muzică bună, o discuție profundă cu cineva te pot ajuta să te echilibrezi.

Urmărește CSID.ro pe Google News