Horoscop dragoste săptămâna 7-13 noiembrie 2022. Care este zodia nesigură de partenerul ei

Află ce prezic astrele în săptămâna 7-13 noiembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 7-13 noiembrie 2022.
  • Publicat:

Berbec – Reevaluarea obiectivelor de viitor!

Poți ajunge să te îndoiești de viitorul unei relații de iubire în virtutea unor conștientizări neașteptate. Deși dorința de conexiune și intimitate cu celălalt este amplificată iar tu ești dispus să investești în această relație, este posibil să nu priviți în aceeași direcție neavând obiective comune. Totuși lucrurile pot să nu fie încă foarte clare, acordă-ți timp suficient de gândire și analiză și caută să fii cât mai deschis la experiențe noi.

Taur – Reechilibrarea balanței!

Eforturile și disponibilitatea ta relațională au fost consecvente și considerabile în ultima perioadă însă săptămână aceasta sunt testate de Eclipsă de Lună din propriul tău semn. Poți fi destul de neliniștit și imprevizibil în reacții dar și dispus să impresionezi pe cineva de care te simți atras cu inițiativa și abordarea ta nonconformistă. Însă, dacă ești deja într-o relație de cuplu în care simți că implicarea și eforturile tale nu sunt reciproce, poți lua decizii radicale pentru a echilibra balanța.

Gemeni – Chestiuni ascunse ies la iveală!

O relație sau o pasiune secretă poate ieși la iveală săptămână aceasta creând o adevărată agitație în mediul înconjurător. Poate viza o persoană din mediul profesional, fapt care nu face decât să dea naștere unei avalanșe de păreri și judecați de valoare. Sau, din altă perspectivă, este posibil ca o problemă mai delicată, emoțională sau poate chiar de sănătate a unuia dintre parteneri să apară neașteptat impactând relația de cuplu.

Horoscop dragoste săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Rac – Cât de angajat ești în această relație?

În ciuda conexiunii și afectivității de care dai dovadă în relația de cuplu, a dorinței de a construi o relație stabilă, chestiuni surprinzătoare pot să te facă să te îndoiești de reciprocitatea sentimentelor sau de disponibilitatea afectivă a celuilalt. Dacă ești în căutarea unui partener de cuplu, cineva îți poate capta interesul și atenția într-un mod în care cu greu îi poți rezista. Provocarea va consta în a reuși să evaluezi cu atenție în ce măsură această persoană se potrivește cu genul de partener pe care tu-l cauți.

Leu – Vreau să mă simt în siguranță!

Dacă nevoia ta actuală de a investi mai mult în asigurarea unui cămin stabil și sigur sau chiar în anumite chestiuni emoționale fundamentale pentru tine nu este împărtășită corespunzător de partenerul de cuplu, atunci reacția poate să fie extrem de radicală. Lipsa disponibilității afective sau răceala celuilalt cu privire la propriile tale nevoi te determină să pui serios la îndoială dacă mai dorești acea relație în viața ta. Profită de weekend pentru a analiza lucrurile cu calm și răbdare.

Fecioară – Tentații și provocări!

Dacă ai tot încercat să flirtezi cu cineva până acum prin discuții cât mai incitante și mai provocatoare, poți fi luat prin surprindere de perspectivă sau obiectivele nonconformiste ale celuilalt, fapt care te va îndemna să iei o decizie bruscă în privința direcției în care vrei să mergi cu această relație. Te poți bucura de weekend profitând de un hobby pe care-l ai alături de persoană iubită sau puteți participa împreună la o activitate de grup.

Horoscop dragoste săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Balanță – Ce ne ține împreună?

În urma unor situații neprevăzute generate de Eclipsă de lună în Taur pui la îndoială angajamentul partenerului în relația de cuplu întrucât simți că valorile, dorințele sau nevoile tale nu sunt împlinite. Chestiuni de natură intimă și fidelitatea vor fi punctele cheie în jurul cărora se vor discuta anumite lucruri sau perspective diferite în privința gestionării unor bunuri deținute la comun. În weekend s-ar putea să-ți fie mai greu să-ți ascunzi emoțiile!

Scorpion – Moment de cotitură!

O relație de căsătorie se poate confrunta cu schimbări importante grație Eclipsei de Lună din Taur care va evidenția într-un mod tranșant lipsa de susținere a unuia dintre parteneri vis-a vis de dorințele și nevoile celuilalt. Poate să fie un moment de cotitură sau de redefinire a relației, indiferent de caz lucrurile nu vor mai fi la fel ca până acum. Însă, înainte de a ajunge într-un punct de unde nu te mai poți întoarce asigură-te că ești foarte clar în ceea ce-ți dorești.

Săgetător – Cunoaște-te mai bine!

Dacă ești total nemulțumit de susținerea fizică sau emoțională primită din partea partenerului său dacă simți că nevoile tale nu sunt ascultate vei tinde să te revolți pentru a-ți cere drepturile. Eclipsa de Lună în Taur te forțează să te organizezi mai bine, căutând metode noi de a împărți sarcinile sau treburile zilnice între tine și partener și să-ți exprimi mai clar nevoile, însă înainte de a te plânge de lipsa de atenție a celuilalt vezi dacă tu însuți ești atent la nevoile și dorințele tale cele mai profunde.

Horoscop dragoste săptămâna 7-13 noiembrie 2022

Capricorn – Aventură și explorare!

Eclipsă de Lună din Taur activează sectorul iubirii și al creativității îndemnându-te să adopți o atitudine nonconformistă și tranșantă dacă relația în care ai fost până acum nu te mai împlinește. Te simți tânăr și neliniștit. Interesele și dorințele tale relaționale au nevoie să fie validate, iar tu ești tentat să experimentezi ceva nou și incitant, ceva ce poate nu ai mai încercat până acum. Rămâne de văzut dacă dorința de aventură va fi mai puternică decât pragmatismul care te caracterizează.

Vărsător – Tumult și agitație interioară!

În prima parte a săptămânii, evenimentele familiale sau emoționale care te iau prin surprindere nu-ți lăsă prea mult timp pentru altceva. Resimți un puternic tumult interior. Spre mijlocul săptămânii poți găsi un pic de timp liber pentru a-l petrece cu partenerul încercând să te mai relaxezi un pic, însă chiar și așa, din cauza schimbărilor pe care le traversezi momentan, sectorul relațional trece pe plan secundar.

Pești – Dacă nu riști nu câștigi!

Atracția din ultima perioadă față de o persoană care se afla poate la distanță sau ale cărei filozofii de viață sunt diferite de ale tale a fost din ce în ce mai puternică. Însă eclipsa de Lună din Taur te provoacă să-ți înfrunți temerile și să dai curs unei invitații care are șansa să-ți schimbe cu totul perspectivele. Weekendul pare perfect pentru o întâlnire romantică sau pentru o escapadă într-un loc mai retras și mai intim. Ești extrem de inspirat intuind nevoile și dorințele celuilalt.

Urmărește CSID.ro pe Google News