Horoscop sănătate săptămâna 24-30 octombrie 2022

Află ce prezic astrele în săptămâna 24-30 octombrie 2022 și cum stai cu sănătatea. Horoscop sănătate săptămâna 24-30 octombrie 2022
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 24-30 octombrie 2022 și cum stai cu sănătatea. Horoscop sănătate săptămâna 24-30 octombrie 2022

Berbec – Regenerare interioară

O săptămâna cu un puternic impact emoțional asupra ta, însă ai ocazia să-ți accesezi puterea interioară. Folosește-te de forță incredibilă a propriului subconștient într-un mod pozitiv. Traversezi un moment de regenerare interioară în care vei căuta să te eliberezi de anumite temeri, mentalități, tipare emoționale sau chiar relații toxice pentru a putea merge mai departe.

Taur – Mobilizare necesară

În ciuda programului mai mult decât încărcat încerci să-ți faci timp pentru a-ți programa acele controale de rutină pe care trebuie să le faci. S-ar putea să realizezi că ai nevoie să elimini anumite obiceiuri sau tendințe alimentare deoarece nu-ți sunt deloc benefice însă pentru asta vei avea nevoie să te mobilizezi.

Gemeni – O disciplină fizică și alimentară mai bună!

Îmbunătățirea stării de sănătate printr-o mai bună disciplină atât fizică cât și alimentară se vor află pe agenda ta săptămâna această grație Eclipsei solare din Scorpion care activează chiar sectorul sănătății tale. Ești îndemnat să elimini anumite obiceiuri nocive pentru a capătă un echilibru mai bun. Evita tendința de a mânca pe fond emoțional și ai grijă la sistemul nervos!

Rac – Vitalitate și energie!

Ești energic și plin de vitalitate însă nu mai puțîn agitat sau reactiv la discuțiile mai sensibile din jurul tău. Practicarea unui joc sau sport mai intens te-ar ajută să canalizezi pozitiv excesul de energie pe care-l ai, aducând și o echilibrare a sistemului nervos. În weekend o scurtă călătorie ți-ar prinde numai bine pentru a te detensiona.

Horoscop sănătate săptămâna 24-30 octombrie 2022

Leu – Prioritizarea activităților și odihnă suficientă!

Multe lucruri de făcut și prea puțîn timp pentru a le realiza pe toate, așa că proritizează-ți activitățile astfel încât să nu ajungi în punctul în care să te simți copleșit de ele. Atmosfera acestei săptămâni poate să fie intensă emoțional însă nu generatoare de prea multă vitalitate, de aceea asigura-te că te odihnești suficient. O discuție cu un membru al familiei poate să-ți creeze un real sentiment de conexiune și suport emoțional.

Fecioară – Energie fizică și mentală!

Ești dinamic și activ săptămâna această atât fizic cât și intelectual. Îți poți canaliza surplusul de energie mentală în tot felul de activități și jocuri care te stimulează intelectual. Îți poți face un abonament la sala, poți face o drumeție sau îți poți cumpără o bicicletă de apartament care să te ajute să faci mișcare mai ales dacă lucrezi de acasă.

Balanță – Răsfățul simțurilor!

Simțurile tale sunt mult mai amplificate săptămâna această amplificându-ți nevoia de a te răsfață, consumând alimente mai bogate în calorii. Evită excesul de dulciuri sau o alimentație prea încărcată. Poți avea o stare un pic mai agitată și distrasă de anumiți factori sau persoane perturbatoare, de aceea încearcă să eviți mediile care nu sunt potrivite ție. Un masaj de relaxare ți-ar prinde tare bine.

Horoscop sănătate săptămâna 24-30 octombrie 2022

Scorpion – Energia și vitalitatea sunt în creștere!

Cu Eclipsa de Soare în propriul tău semn, energia și vitalitatea ta sunt în creștere însă nu exagera cu eforturile, fizice sau intelectuale. În urma unor discuții mai tensionate lucruri mai delicate vor ieși la suprafață sensibilizându-te și amplificându-ți credința că celălalt are ceva cu ține. Încearcă să nu iei lucrurile prea personal și evită să conduci când ești nervos.

Săgetător – Mai multă grijă de tine!

Ocupă-te mai mult de tine săptămâna această, indiferent de sarcinile pe care le ai. Vitalitatea și energia ta nu sunt cele mai înalte. Mai multă odihnă, relaxare,  evitând situațiile care te consumă emoțional.  Eclipsa de Soare din Scorpion iți atrage atenția asupra unor chestiuni mai vechi de natură emoțională cu care ai nevoie să lucrezi. O ședință de terapie, consiliere sau vindecare holistică îți poate fi de mare ajutor.

Capricorn – Nu-ți forța limitele!

Nu este o săptămâna cu un nivel de energie prea ridicat cât mai degrabă cu un consum emoțional sau psihic așa că acordă-ți timp suficient pentru a te odihni și a-ți reîncărca bateriile. În weekend Marte își începe mersul aparent retrograd în Gemeni în sectorul sănătății și al rutinei zilnice îndemnându-te să-ți gestionezi energia și efortul zilnic cu mai multă atenție.

Horoscop sănătate săptămâna 24-30 octombrie 2022

Vărsător – Reechilibrare necesară!

Ești pregătit să-ți dai un reset total și să investești mai multe resurse în a-ți îmbunătăti starea de sănătate și confortul general. Ceea ce nu-ți mai folosește, dai la o parte însă impactul emoțional al acestor decizii poate să-ți destabilizeze ușor echilibrul emoțional mai ales în prima parte a săptămânii. Rezervă-ți ziua de duminică pentru mai multă odihnă și relaxare!

Pești! – Explorare și ghidare!

Starea ta de sănătate este strâns corelată cu determinarea de a fi mai echilibrat și mai aliniat cu propriile nevoi personale sau spirituale. Un pelerinaj într-un loc sfânt te poate încărca cu noi energii descoperind ghidarea și inspirația de care ai nevoie. Fă o plimbare în natură, practică un hobby, mergi la o ședintă de vindecare energetică, orice te face să te simți liber iți va susține starea de bine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Horoscop dragoste 24-30 octombrie 2022
Horoscop dragoste 24-30 octombrie 2022