Horoscop sănătate săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Zodia care își îmbunătățește calitatea vieții

Află ce prezic astrele în săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 21-27 noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în săptămâna 21-27 noiembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 21-27 noiembrie 2022.

Berbec – Adevăruri mai profunde!

Te poți elibera emoțional de un gând, concept, mentalitate care nu-ți mai folosește sau cauți să-l abordezi diferit. Pe 23 noiembrie, Jupiter își reia mersul direct într-un sector care ține de sănătatea psihică și emoțională, deci începi să vezi mai clar acele cai, metode sau instrumente care aduc expansiune și o vindecare mai profundă. Latura ta spirituală este dinamizată și te ajută să intuiești ce ai cu adevărat nevoie.

Taur – Mai atent la nevoile interioare profunde!

Odată cu Luna nouă din Săgetător, poți fi mai deschis către noi metode alternative de a-ți înbunătați calitatea vieții devenind mai atent la nevoile tale interioare. Ceva sau cineva devine un factor puternic de stimulare pentru tine iar tu îți dai un puternic reset interior. Ești mai optimist în gânduri,puterea ta interioară este în creștere iar tu ești mai dornic de noi experiențe. În weekend profită de timpul liber și fă o plimbare mai lungă.

Gemeni – Evită excesele de orice fel!

Ar fi indicat să nu te suprasoliciți în primele zile ale săptămânii, orice exces va fi resimțit mai profund de organism. Fii mai atent și mai conștient la nevoile propriului corp și evită alimentele care știi că în mod normal nu-ți priesc. A doua parte a săptămânii caută să faci un pic mai multă mișcare, o plimbare în parc, un joc mai antrenant sau participă la un curs de yoga.

Horoscop sănătate săptămâna 21-27 noiembrie 2022

Rac – Sănătatea ta este principala resursă!

Cu Lună Nouă în săgetător activând și expansionând casa sănătății tale fizice ai șansa să te resetezi total. Poți descoperi un tratament benefic pentru o problemă de sănătate mai veche sau poți investi mai mult în a-ți schimba anumite obiceiuri în rutină și dieta zilnică. Îngrijește-te mai mult de tine, iubește-ți mai mult corpul, răsfăță-l dar într-un mod sănătos și pozitiv. Mai multă mișcare te-ar avantaja de minune!

Leu – O stare de bine care te încarcă!

La începutul săptămânii o anumită situația scoate la suprafață chestiuni ușor sensibile însă vei trece destul de ușor peste ele. Odată cu Lună Nouă din săgetător optimismul și vitalitatea ta vor fi în creștere. Orice activitate creativă, spotivă, un hobby mai antrenant, un curs de dans, o călătorie oricare dintre acestea te încarcă pozitiv. În weekend încerci să te organizezi un pic mai bine în privința rutinei, a obiceiurilor alimentare și chiar a dietei proprii.

Fecioară – Reconectează-te cu tine!

În ciuda agitației mentale în care ești angrenat la începutul săptămânii, cu ajutorul Lunii Noi din săgetător realizezi că echilibrul tău emoțional și pacea lăuntrică sunt cele mai importante resurse. Ai ocazia să rezolvi anumite chestiuni familiale mai vechi, să meditezi asupra unor lucruri, să petreci mai mult timp cu tine. Conectează-te mai mult cu natura, mănâncă din ceea ce gătești cu mâinile tale, fii mai blând și mai relaxat cu propria ființă.

Horoscop sănătate săptămâna 21-27 noiembrie 2022

Balanța – Stimulare fizică și intelectuală!

Luna Nouă în Săgetător te dinamizează atât fizic cât și intelectual, simți nevoia de mai multă mișcare, plimbare, aer liber și o stimulare intelectuală pe măsură. Îți poți cumpăra o bandă de alergat pentru a face mai multă mișcare în propria casă. Jupiter își reia mersul direct în Pești în casa sănătății tale deci asigură-te că te îngrijești corespunzător și că-ți acorzi acele momente de respiro necesare.

Scorpion –Te răsfeți mai mult!

Urmărești să-ți crești confortul și calitatea vieții investind în acele lucruri, activități și relații care te ajută să apreciezi partea frumoasă a vieții. Vei simți nevoia să te răsfeți mai mult printr-o mâncare delicioasă, un pahar de vin, o întâlnire cu oameni dragi, o partidă de squash sau poate chiar o nouă achiziție care-ți permite să faci mai multă mișcare. O escapadă în weekend poate să fie exact ce ai nevoie.

Săgetător – Un stil de viață mai sănătos și mai activ!

Nu te suprasolicita mai mult decât este cazul mai ales în prima parte a săptămânii și nu-ți consuma nervii pe ceva ce nu poți schimba. Mai înțelept ar fi să-ți schimbi tu abordarea! Luna Nouă din propriul tău semn exact asta te va ajuta să faci, să capeți o nouă perspectivă asupra ta, a vieții și a sănătății tale. Un stil de viață mai sănătos, mai multă mișcare și mai mult optimism încep încet încet să te preocupe.

Horoscop sănătate săptămâna 21-27 noiembrie 2022

Capricorn – Acceptare și vindecare!

Luna nouă din săgetător te îndeamnă să fii mai atent în următoarea perioadă la nevoile tale emoționale, la sănătatea fizică dar și psihică.Poți conștientiza că sunt aspecte din tine care au nevoie de acceptare și vindecare, deci orice metodă terapeutică de consiliere sau vindecare îți poate fi de folos. Fii deschis către un stil de terapie holistic care să trateze atât corpul fizic cât și cel energetic.

Vărsător – Îmbină echilibrat mișcarea cu odihnă!

Ești interesat în a cerceta științe sau domenii de frontieră care să-ți crească calitatea vieții și a sănătății. Fă o drumeție, joacă un sport de echipă sau orice fel de activitate care îți pune în mișcare întreg sistemul circulator. Însă, în ciuda energiei pe care o simți, ne exagera cu efortul. În weekend, poți avea o dispoziție mai introvertită așa că profită de timpul liber pentru mai multă odihnă, meditație, o retragere într-un loc mai liniștit care să te încarce la nivel energetic.

Pești – Evită excesele!

Un conflict de idei la începutul săptămânii îți crează o stare de nervozitate accentuată întrucât atinge puncte sensibile pentru tine însă reusești să te redresezi rapid. Fii mai atent la drum mai ales dacă ești șofer. Jupiter își reia mersul direct în propriul tău semn ceea ce-ți amplifica optimismul și buna dispoziție însă încearcă să eviți excesele sau dependențele de orice fel, alimentație, băutură sau altfel de substanțe.

Urmărește CSID.ro pe Google News