Horoscop sănătate săptămâna 14-20 noiembrie 2022: Zodia care va avea mai multă stabilitate interioară

Află ce prezic astrele în sănătate în săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 14-20 noiembrie 2022. 
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în sănătate în săptămâna 14-20 noiembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 14-20 noiembrie 2022. 

Berbec – Curătenie interioară și exterioară!

Deși încerci să ai un anumit program de exerciții, o alimentație potrivită, să practici un anumit sport, anumite chestiuni îți pot da programul peste cap iar tu te vezi nevoit să faci o curățenie atât interioară cât și exterioară. Incearcă să nu te împărți în prea multe direcții în același timp și odihnește-te suficient în a două parte a săptămânii. Începi să cercetezi anumite domenii pentru a-ți inbunătăți calitatea vieții.

Taur – Relaxează-te mai mult!

După o primă parte a săptămânii mai tensionată, caută să te detensionezi, mergi la un concert, sau fă o plimbare în natură. Încerci să fii mai atent la ce mănânci însă ritmul alert în care te găsești nu-ți lasă prea multe variante. În weekend este indicat să te odihnești mai mult, să mergi la un masaj de relaxare sau de ce nu la un curs de dans, este un gen de mișcare care ți se potrivește de minune.

Gemeni – Evită să faci mai multe lucruri în același timp!

Evită drumurile lungi și obositoare sau condusul dacă ești într-o stare tensionată și agitată, mai ales în prima parte a săptămânii. În a două parte vei simți nevoia să te retragi un pic, analizând mai profund anumite lucruri însă pentru că totusi nu ai stare, vei găsi lucruri de făcut în propria casă. Profită de weekend pentru a te relaxa, fă un pic de mișcare sau participă la un joc de echipă.

Rac – Mai organizat și mai eficient în privința sănătății!

În ciuda agitației de la începutul săptămânii, odată cu intrarea lui Venus și a lui Mercur în Săgetător activând sectorul sănătății tale și al rutinei zilnice, ai șansa să te organizezi mult mai bine în privința sănătății tale. Indiferent că vorbim de înbunatatirea regimului alimentar, o nouă dietă, un abonament la sală, schimbarea modului de lucru, vei fi mult mai atent și mai eficient în privința sănătății tale. Dacă sunt programări care așteaptă de ceva timp, acum a venit timpul pentru ele.

Horoscop sănătate săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Leu – Îți recapeți optimismul și bună dipoziție!

Chiar dacă anumite discuții la început de săptămână reușesc să te agite un pic mai mult decât este cazul, caută să nu te consumi prea mult. Ai grijă de liniștea ta, de echilibrul tău și mai ales de inima ta, sunt mai importante decât orice altceva. Odată cu intrarea lui Venus și Mercur în Săgetător, de miercuri și respectiv joi, vitalitatea, buna dispoziție și optimismul care-ți sunt caracteristice nu vor întârzia să apară.

Fecioară – Nu te suprasolicită!

Poate nu începi săptămâna în cea mai bună formă, deoarece ești un pic mai introvertit și mai gânditor cu privire la anumite chestiuni însă cu siguranță o vei încheia mult mai bine. Te lași influențat de anumite persoane, zvonuri, informații din mediul înconjurător care nu sunt toate cele mai pozitive și tinzi să faci scenarii. Chiar dacă te simți destul de energic nu exagera cu eforturile nici fizice nici intelectuale.

Balanță – Gânduri mai pozitive!

Dacă la un moment dat vei simți nevoia să te interiorizezi sau să stai mai retrasă, acordă-ți momente de odihnă suficiente și liniștea de care ai nevoie. Evita liniștită oamenii cu a căror energie nu rezonezi. Odată cu venirea weekendului vitalitatea ta este în creștere iar tu poți face mai multă mișcare, exerciții fizice sau poți juca diverse jocuri. Gândurile tale devin din ce în ce mai pozitive.

Scorpion – Gusturi și arome provocatoare!

Încearcă să nu te consumi mai mult decât este cazul în prima parte a săptămânii, pentru a evita un consum de energie prea mare sau o eventuală durere de cap. Dacă îți este solicitat ajutorul, vezi exact cât timp ești dispus să aloci astfel încât să-ți fie ok. De la mijlocul săptămânii, va fi o adevărată provocare să reziști unor alimente mai bogate în calorii, dulciuri sau poate unui pahar de vin fin și aromat. Profită de weekend pentru a te odihni mai mult.

Horoscop sănătate săptămâna 14-20 noiembrie 2022

Săgetător – Vitalitate și energie amplificate!

Începutul de săptămână, chiar dacă este mai delicat îți oferă șansa să rezolvi anumite chestiuni odată și pentru totdeauna. Odată ce Venus și Mercur vor întră în propriul tău semn de miercuri și respectiv joi, vitalitatea și energia ta vor fi în creștere. Vei fi mai activ fizic și intelectual, chiar poate ușor mai competitiv și dornic de mai multe exerciții și mișcare. Dietă și igiena proprie te vor preocupă mai mult și te poți decide să investești într-un stil de viață mai sănătos.

Capricorn – O abordare nouă în privința sănătății!

O întâlnire sau o discuție cu cineva poate să vină cu o abordare nouă dar folositoare în privința propriei sănătăți. Vei începe să devii mai conștient în privința unor chestiuni legate de sănătate și chiar să cercetezi mai profund cauzele unor probleme care se află la nivel de subconștient. Ești interesat de metode terapeutice holistice care caută să trateze nu doar corpul fizic ci și cel energetic.

Vărsător – Stabilitate interioară!

Chiar dacă anumite chestiuni te consumă emoțional destul de mult, ai o stabilitate interioară puternică care te susține în a trece cu bine peste toate. Poți discuta anumite lucruri cu cineva specializat care te ajută în a te elibera de anumite gânduri, tipare sau mentalități nocive. Profită de weekend pentru a face un pic de sport, o scurtă plimbare sau participa la un spectacol, cu siguranță te va ajută să te relaxezi.

Pești – O organizare mai bună!

Este posibil ca o anumită chestiune de sănătate să-ți atragă atenția fortandu-te să te organizezi mai bine, însă evită să te îngrijorezi prea tare. Sfatul unui prieten îți poate fi de mare folos. Fii mai precaut în privința alimentelor consumate și evita mâncărurile grele pentru digestie. De asemenea, dacă ai un stil de viață mai activ și practici un anumit sport, nu te suprasolicită cu exerciții mai grele decât până acum.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News