Horoscop dragoste săptămâna 5-11 decembrie 2022. Zodia care pune accentul pe compatibilitatea intelectuală

Află ce prezic astrele în dragoste, în săptămâna 5-11 decembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 5-11 decembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în dragoste, în săptămâna 5-11 decembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 5-11 decembrie 2022.

Berbec – Curajul de a-ți asuma riscuri!

Libertatea cu care privești anumite lucruri îți permite să abordezi pe oricine dacă te simți atras de cineva. Dacă este cazul, ești dispus să-ți asumi riscuri pentru a-ți atinge obiectivele. Compatibilitatea intelectuală și emoțională pare să fie criteriul după care faci anumite alegeri. Venus, planeta care guvernează sectorul parteneriatelor tale intră sâmbătă în capricorn, deci tinzi să devii mai serios în abordare.

Taur – Revizuire!

Dacă relația prezentă nu te satisface din diverse motive, fie nu există o conexiune mai profundă, fie aveți interese sau valori diferite, Luna Plină din Gemeni de joi va scoate la suprafață aceste lucruri. Ești îndemnat să-ți revizuiești acțiunile și implicarea în această relație pentru a vedea ce ai cu adevărat nevoie. Dacă ești singur, ceva sau cineva poate să te atragă într-un mod deosebit însă asigură-te că este ceea ce tu cauți.

Gemeni – Ești mulțumit de modul în care interacționezi?

Luna plină din propriul tău semn te îndeamnă să cauți un echilibru între dorințele tale și cele ale partenerului, iar dacă acesta lipsește, ai nevoie să regândești această interacțiune. Dacă te simți atras de cineva, cu siguranță vei deveni mai asertiv în exprimarea sentimentelor. Venus, planeta care guvernează sectorul iubirii intră în Capricorn sâmbăta amplificând nevoia de conexiune și intimitate în cuplu.

Rac – Amplificarea armoniei în cuplu!

O săptămână încărcată în care iubirea poate să ocupe un loc secundar. Însă, atât Mercur cât și Venus, planeta iubirii intră în Capricorn activând în cazul tău sectorul parteneriatelor, fapt care te va susține în a construi o legătură mai puternică și mai solidă cu celălalt. Este amplificată armonia și înțelegerea în cuplu. Vei căuta să înțelegi mai bine motivațiile unei relații fiind dispus să-l asculți mai mult pe cel de lângă tine.

Horoscop dragoste săptămâna 5-11 decembrie 2022

Leu – Ce-ți dorești de la această relație?

Lucrurile nu sunt foarte clare într-o relație de iubire iar chestiuni care țin de fidelitate sau angajament se vor afla în prim plan. Luna plină de joi va scoate la suprafață orice tensiune existentă până acum pe plan relațional. Dacă celălalt nu-ți respectă libertatea sau nu prețuiește timpul sau sentimentele tale așa cum consideri că meriți, nu vei ezita să exprimi ceea ce simți. Este nevoie să reevaluezi cu atenție ce-ți dorești de la această relație!

Fecioară – Amplificarea nevoii de conexiune!

Te aflii printre cei favorizați la capitolul iubire! Atât Mercur, propriul tău guvernator cât și Venus intră în Capricorn săptămâna aceasta activând sectorul iubirii, creativității și al romantismului. Devii mai afectuos, mai dornic de conexiune și socializare într-un mod care să te pună în valoare. Chiar dacă există tensiuni care ies la suprafață în cazul în care anumite nevoi personale nu sunt îndeplinite, ai abilitatea de a gestiona situația cu o oarecare detașare.

Balanță – Atrasă de o filozofie diferită!

Compatibilitatea intelectuală va fi principalul criteriu în funcție de care îți vei alege partenerii de discuție. Ești stimulată și provocată de filozofia de viață sau cunoașterea unei anumite persoane mai ales că este foarte diferită de a ta. Sâmbătă, Venus planeta care te guvernează intră în Capricorn venind cu o abordare ușor mai tradiționalistă reamintindu-ți de valori precum fidelitate, angajament, familie, stabilitate sentimentală.

Scorpion – Dorințe și emoții puternice!

O săptămână cu dorințe și emoții puternice. Într-o relație existență diferențele de perspectivă în gestionarea unor situații sunt evidențiate de Lună Plină din Gemeni de Joi care va solicita să reevaluezi noțiuni precum intimitate, fidelitate, valoare personală. Dacă ești singur, o conexiune de-a dreptul magnetică cu cineva te poate determina să acționezi direct și fără prea multe analize. Rămâne de văzut dacă această intensitate emoțională sau sexuală este ceea ce cauți.

Săgetător – Redescoperă armonia în cuplu!

Dacă există tensiuni sau nemulțumiri într-o relație de cuplu, atunci acestea vor fi scoase la suprafața de Lună plină din Gemeni de Joi care va cere de la tine să redescoperi armonia și echilibrul în relație, dar nu înainte de a-ți reevalua anumite comportamente. Dacă ești singur, atracția dintre tine și o persoană pe care ai cunoscut-o de curând se poate intensifica însă asigură-te că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Horoscop dragoste săptămâna 5-11 decembrie 2022

Capricorn – Mai conștient de dorințele tale!

Într-o relație de cuplu, unul dintre voi nu se simte susținut, apreciat sau înțeles iar împărțirea sarcinilor cotidiene poate să nu fie una tocmai echitabilă, fapt care poate să antreneze diverse discuții. Este nevoie să devii mai asumat și să regândești conexiunea cu cel de lângă tine pentru a vedea dacă sunteți pe aceeași lungime de undă. Mercur și Venus intră în propriul tău semn susținându-te în a deveni mai conștient de dorințele, nevoile tale și motivațiile tale.

Vărsător – Reevaluarea dorințelor și motivațiilor!

Timpul, dorințele, implicarea sau sentimentele unuia dintre voi într-o relație de iubire devin subiect de analiză grație Lunii Pline din gemeni de joi care evidențiază orice fel de tensiuni existente. Este indicat să reevaluezi dacă te simți fericit și împlinit sau dacă reușești să creezi un astfel de cadru în relația prezentă. Dacă ești singur, poți deveni extrem de asertiv și hotărât în a cuceri o persoană de care te simți atras însă asigură-te că ești clar cu ceea ce vrei.

Pești – Alege oamenii cu care rezonezi!

Prea mult timp alocat profesiei și prea puțin timp pentru tine sau pentru ceea ce iubești, fapt care te va face să te îndoiești că asta ar fi variantă optimă pentru tine. Profită mai mult de weekend pentru a petrece timpul în compania persoanei iubite întrucât nevoia de conexiune și afectivitate sunt amplificate. Mercur, planeta care guvernează parteneriatele tale intră marți în Capricorn determinându-te să interacționezi mai mult cu acei oameni cu care rezonezi și care te atrag.

 

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News