Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022. Zodia pe care o așteaptă o săptămână consumatoare de energie

Află ce prezic astrele în sănătate în săptămâna 5-11 decembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în sănătate în săptămâna 5-11 decembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022.

Berbec – Evită impulsivitatea sau graba!

O săptămână agitată și cu un consum mare de energie atât fizic cât și intelectual. Evită impulsivitatea și grabă în acțiuni sau în comunicare pentru a evita problemele și nu-ți pierde răbdarea dacă ești la volan. Practicarea unui sport mai antrenant te poate ajuta să eliberezi din tensiunea acumulată. Evita să mănânci în momente când ești stresat sau în timp ce faci alte activități.

Taur – Cultivă un control de sine mai bun!

Ești mai impulsiv în satisfacerea unor dorințe sau pofte indiferent de natura lor, deci poți consuma alimente pe care în mod normal le-ai refuza. Sau pe fond de stres, nu reușești să te alimentezi cum trebuie. Venus, planeta care îți guvernează sectorul sănătății intră sâmbătă în Capricorn, deci vei căuta să să te organizezi mai eficient în privința sănătății tale. În weekend calitatea gândurilor tale îți va determina și calitatea deciziilor pe care le iei. Evită emoțiile excesive.

Gemeni – O săptămână consumatoare de energie!

Reactivitatea și agitația acestei săptămâni te pot consuma atât fizic cât și psihic, încearcă să minimalizezi impactul cât poți de mult. Evita grabă sau impulsivitatea în acțiuni pentru a evita să te lovești din neatenție.Sistemul nervos și cel digestiv pot fi mai sensibile, de aceea acordă-ți mai multe momente de odihnă și de relaxare. O scurtă meditație zilnică de aliniere cu tine îți poate fi de mare folos.

Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022

Rac – Reactivitate amplificată!

Luna plină din gemeni de joi activează axa sănătății psihice și fizice îndemnându-te să găsești un echilibru între sarcinile și responsabilitățile cotidiene și nevoile emoționale și chiar spirituale. Unele situații te pot sensibiliza ceea ce-ți va amplifica reactivitatea.Este important să ai mai multă grijă de tine, de echilibrul tău psihic și emoțional și să încerci să privește lucrurile mai detașat. Un gen de terapie holistică te-ar ajuta!

Leu – Îmbunătățirea calității vieții!

Mercur și Venus intră în capricorn săptămâna aceasta activând sectorul sănătății și al rutinei zilnice, deci profită de această susținere pentru a te organiza mai eficient în privința sănătății tale. Dacă vrei să-ți înbunătățești calitatea vieții, să faci o schimbare de regim alimentar, să fii mai atent cu ceea ce consumi, următoarea perioadă susține aceste eforturi. De asemenea, dacă ai de efectuat un control de rutină, nu ezita!

Fecioara – Echilibrul este esențial!

După o perioadă în care ai simțit nevoia să stai poate mai retras sau să te ocupi de chestiuni private, personale sau familiale, energia și bună dispoziție încep să se facă resimțite. Este o săptămână încărcată și agitată dar îi poți face față dacă îți păstrezi echilibrul. Mercur, propriul tău guvernator intră de marți în capricorn, fapt care îți amplifica optimismul, simțul umorului dar și nevoia de a te relaxa sau chiar socializa mai mult.

Balanța – Un sport mai antrenant este necesar!

Prima parte a săptămânii este mai dinamică și cu un consum fizic și intelectual mai mare. Practicarea unui sport mai antrenant ar ajuta la eliberarea tensiunii acumulate. Dacă ești plecată într-un scurt concediu, înarmează-te cu răbdare. Sâmbăta Venus, propriul tău guvernator intră în Capricorn dinamizând sectorul familiei și al căminului, amplificând nevoia de interiorizare, reflecție dar și odihnă.

Horoscop sănătate săptămâna 5-11 decembrie 2022

Scorpion – Moderație și cumpătare!

Cheia săptămânii va consta în moderație și cumpătare! Intensitatea unor stări emoționale sau dorințe te poate determina să acționezi mai impulsiv și chiar grăbit în sartisfacerea unor pofte. Pe măsură ce Venus și Mercur intră în capricorn, începi să-ți structurezi mai bine gândurile și activitățile și să devii mai eficient în respectarea lor. Dinamismul tău mental va fi în creștere.

Săgetător – Evită graba sau impulsivitatea!

Deși te poți bucura de o vitalitate crescută pe parcursul acestei săptămâni, evită grabă sau impulsivitatea pentru a evita să te lovești din neatenție. Dacă ceva sau cineva îți testează răbdarea, cultivă un control de sine mai bun. În primele 2 zile, încearcă să nu supra aglomerezi și ai mai multă grijă la sistemul nervos.Din weekend începi să fii mai atent la modul în care te organizezi pe parte de sănătate, nutriție, exerciții.

Capricorn – Mai multă atenție la tine!

Luna plină din Gemeni de joi activează sectorul sănătății tale, al rutinei, nutriției și obiceiurilor zilnice îndemnându-te să regândești stilul de viață actual dacă acesta nu este unul potrivit ție. Este important să te organizezi mai eficient, găsind un echilibru între timpul alocat muncii și timpul pentru odihnă întrucât în ultima perioadă ai consumat mai mult decât aveai disponibil ca și resurse. Venus și Mercur intră în propriul tău semn, deci încet încet vei începe să fii mai atent la tine.

Vărsător – Nevoie mai mare de relaxare!

Începi săptămâna agitat și tensionat din cauza unor situații imprevizibile. Dacă te-ai supra aglomerat cu tot felul de proiecte până acum, a venit momentul să realizezi că energia rămasă trebuie redirecționată spre tine, pentru a te relaxa și detensiona mai mult. În weekend nu miza pe timpul liber pentru a-ți seta tot felul de sarcini ci caută să te odihnești mai mult.

Pești – Evită să te consumi nervos!

Agitația și tumultul acestei săptămâni te fac să reacționezi destul de trasant și agresiv pe alocuri atunci când simți că ești presat sau suprasolicitat. Încearcă să-ți păstrezi calmul și să-ți faci un plan pentru a schimba lucrurile. În weekend fă ceva relaxant, participă la un spectacol, bucură-te de persoana iubită sau mergi la un masaj. Înotul poate să aibă un efect revitalizant.

Urmărește CSID.ro pe Google News
De ce facem Alzheimer?
De ce facem Alzheimer?