Florin Cujbă: Cum ne menținem silueta în vacanțele all inclusive

Am stat de vorbă cu Florin Cujbă, personal trainer și lifestyle fitness coach, despre cum putem face față tuturor tentațiilor fără să ne sabotăm silueta.
  • Publicat:

Una dintre marile probleme cu care ne confruntăm în vacanțele all inclusive este mâncatul în exces, iar asta pentru că nu ne putem stăpâni poftelor alimentare și tentațiilor. Din fericire, soluții există și, ne putem satisface poftele, chiar și de dulce, calitativ și nu cantitativ. Am stat de vorbă cu Florin Cujbă, personal trainer și lifestyle fitness coach, despre cum putem face față tuturor tentațiilor fără să ne sabotăm silueta.

Florin Cujbă: „Nu te duci de 1000 de ori să mai iei câte puțin”

„Diferența este făcută de alcool. Recomandarea mea este să nu consumați alcool în cantități industriale. Ești în vacanță, poți să te relaxezi puțin, dar este foarte important să introduci apă după fiecare pahar de alcool, pentru a te hidrata, deoarece alcoolul este un real pericol pentru organismul uman, la fel și deshidratarea. Când vorbim de alimentație, încercați la all-inclusive să luați un platou și să vizualizați cât mâncați. Adică nu te duci de 1000 de ori să mai iei câte puțin, pentru că nu-ți dai seama de cantitate. Bineînțeles, ești în vacanță, este foarte importantă odihna”, ne spune Florin Cujbă.

Mai multe informații descoperiți în materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult