Eduard Uzunov: În copilărie nu am avut timp să „golănesc”

  • Publicat:

Invitat în emisiunea Andreei Perminova, „Înapoi în viitor”, omul de afaceri Eduard Uzunov a vorbit despre brandul imobiliar Regatta, care împlinește 30 de ani de la concepere.

Eduard Uzunov, 30 de ani de excelență în imobiliare

Omul de afaceri a pus bazele companiei la doar 24 de ani, atunci când era un fan împătimit al trupei de muzică Sting. Acesta menționează că însuși numele brandului a fost creat după un album al celebrei trupe, respectiv „Reggatta de blanc”.

„Regatta este cea mai cunoscută companie din București, din România. Activăm pe piața din București, pe cea mai de lux piață, avem cele mai speciale proprietăți”, a subliniat omul de afaceri Eduard Uzunov.

„Dacă ai sta față în față cu tine la 7 ani, ce i-ai spune copilului tău interior?”

La această întrebare, omul de afaceri a răspuns ținând să sublinieze faptul că, dacă s-ar întoarce în trecut, ar fi blând cu sine, și-ar spune că are tot timpul să se maturizeze, s-ar povățui să aibă mai multă încredere în sine, să citească mai mult.

Eduard Uzunov: În copilărie nu am avut timp să „golănesc”

„Fiecare copil trebuie să își trăiască vârsta. Eu nu am avut timp să „golănesc”. Citind și studiind foarte mult la pian, studiam cel puțin trei ore pe zi, ajunsesem și la șase ore… ulterior m-am îndrăgostit de fotbal”, a mai adăugat omul de afaceri despre copilăria sa.

„Care sunt elementele esențiale ale unei relații de succes în opinia ta?”

La această curiozitate a Andreei Perminova, omul de afaceri a răspuns scurt: „Elementele esențiale sunt comunicarea și înțelegerea reciprocă”. 

„Care este persoana care te inspiră? Ai un model după care te-ai ghidat în viață?”

La această ultimă chestiune, Eduard Uzunov a menționat că nu are un mentor precis, că preferă să și-l creeze undeva în imaginar și că singurul după care se ghidează este Dumnezeu.

Eduard Uzunov: „Cea mai veche pictură pe care o am în colecție este un Gheorghe Asachi din 1812”

Omul de afaceri a creat și galeria de artă Rotenberg-Uzunov unde se regăsesc numeroase obiecte de artă, dar și picturi valoroase, de la Gheorghe Asachi până la Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, dar și contemporani. De asemenea, Eduard Uzunov sprijină și tinerii artiști, având colaborări numeroase la activ în acest sens.

Emisiunea integrală poate fi urmărită mai jos.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult