Ecografia în sarcină INTERVIU cu medicul Ruxandra Albu VIDEO by CSID

Ecografia reprezintă unul dintre cele mai importante examene medicale din timpul celor nouă luni de sarcină. Scopul acestei investigaţii este acela de a detecta eventualele probleme de sănătate cu care fătul s-ar putea confrunta în perioada intrauterină. În plus, medicii obţin informaţii cu privire la mărimea şi pozitia viitorului bebeluş.

Ecografia reprezintă unul dintre cele mai importante examene medicale din timpul celor nouă luni de sarcină. Scopul acestei investigaţii  este acela de a detecta eventualele probleme de sănătate cu care fătul s-ar putea confrunta în perioada intrauterină. În plus, medicii obţin  informaţii cu privire la mărimea şi pozitia viitorului bebeluş.

Am stat de vorbă cu dr. Ruxandra Albu, medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul Femme Boutique Medical, despre importanţa ecografiei, care ne-a explicat când trebuie făcută şi ce riscă viitoarele mame care neglijează această investigaţie.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice