Dr. Şerban Atanasiu: aparatul dentar la adulţi VIDEO by CSID

Astăzi, aparatele dentare sunt recomandate la orice vârstă. Medicul dentist Şerban Atanasiu explică avantajele îndreptării dinţilor la orice vârstă.
21.03.2019

Tot mai multe persoane primesc recomandarea de a purta aparat dentar, iar explicaţia este una singură: alinierea incorectă a dinţilor şi înghesuirile dentare dăunează sănătăţii. Igiena dentară nu se poate face corespunzător, muşcătura nu este corectă, unii dinţi sunt suprasolicităţi, se degradează mai uşor şi astfel, apar o mulţime de probleme dentare.

Soluţia este purtarea aparatului dentar, care poate dura chiar şi doi ani, în funcţie de fiecare caz în parte. Aparatele dentare fixe reuşesc să îndrepte dinţii la orice vărstă, iar persoanele care trebuie să le poarte trebuie să aibă în vedere şi alte intervenţii dentare pre şi post tratament ortodontic: extracţii, implanturi. Explică pe larg în interviul video ce înseamnă purtarea unui aparat dentar medicul dentist Şerban Atanasiu.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult