Dr. Carmen Giuglea: Tot ce trebuie să știi despre estetica sânului

Estetica sânului are un rol important pentru orice femeie, având o legătură profundă cu propria feminitate!

Tot ceea ce are legătură cu sânii și estetica sânului reprezintă un subiect delicat, tocmai pentru că sânii sunt un simbol al feminității și senzualității. Majoritatea femeilor consideră că au o problemă serioasă atunci când sânii își pierd din volum, se lasă și nu mai arată frumos. Motivul? Trecerea timpului, pierderea elasticității pielii, gravitația, sarcina și alăptarea, fluctuațiile în greutate. Am invitat-o alături de mine pe Dr Carmen Giuglea, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă petru a vorbi despre estetica sânului.

Prima recomandare majoră a medicului de care ar trebui să ținem conteste aceea că trebuie să acordăm o atenție specială sânilor noștri și să îi îngrijim.

Atunci când femeia nu mai este mulțumită de forma și dimensiunea sânilor ei, apare un conflict cu propria feminitate. Dr. Carmen Giuglea ne-a explicat ce intervenții se pot face pentru ca orice femeie nemulțumită de aspectul sânului să își recâștige încrederea în ea. Liftingul de sâni sau micșorarea sânilor, apoi implantul cu silicon sunt intervenții ce pot aduce din nou zâmbetul unei femei ai căror sâni avuseseră de suferit, medicul explicând care sunt avantajele și dezavantajele fiecărei intervenții în sine, dar și în ce constă perioada de recuperare.

În interviul acordat platformei Ce se întâmplă doctore, Dr. Carmen Giuglea a explicat și când este  nevoie ca o pacientă să apeleze la liftingul de sâni, cum se realizează, în ce constă efectiv intervenția. Dânsa a povestit când recomandă implantul de silicon după un lifting de sân, care sunt contraindicațiile pentru intervențiile de estetică a sânului, dacă pacienta ar trebui să aibă o anumită vârstă la efectuarea intervenției.

Important este că există soluții pentru refacerea formei și volumului sânilor, intervenții chirurgicale în urma cărora vă puteți recupera într-un timp relativ scurt și vă puteți întoarce la viața de dinainte cu sâni mai frumoși!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Carmen Giuglea - Medic Primar Chirurgie Plastică, Microchirurgie reconstructivă și Estetică
Dr Carmen Giuglea este doctor în Științe Medicale, Medic Primar Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructiv și are o experiență acumulată în 16 ani de practică estetică și 18 ani de chirurgie plastică. Încă din anul 2002, Dr. Carmen Giuglea și-a început activitatea ...
citește mai mult