Despre alergii, infecţii de sezon şi înţepături de insecte INTERVIU cu pediatrul Ana Culcer VIDEO By CSID

Cu peste 50 de ani de experienţă şi un milion de copii pe care i-a tratat, doamna doctor Ana Culcer este unul dintre cei mai cunoscuţi pediatri din România. Am stat de vorbă cu dânsa despre provocările sezonului cald - de la vestimentaţie, alergii, infecţii virale, dureri de burtică, alimentaţie, dar şi ce medicamente sunt absolut necesare în trusa de vacanţă, atunci când plec cu cel mic. Şi bineînţeles beneficiile de necontestat al alăptării, importanţa vaccinurilor şi când e cazul să se administreze antibiotic. Sfaturile doamnei Ana Culcer sunt nepreţuite!
Cu peste 50 de ani de experienţă şi un milion de copii pe care i-a tratat, doamna doctor Ana Culcer este unul dintre cei mai cunoscuţi pediatri din România. Am stat de vorbă cu dânsa despre provocările sezonului cald – de la vestimentaţie, alergii, infecţii virale, dureri de burtică, alimentaţie, dar şi ce medicamente sunt absolut necesare în trusa de vacanţă, atunci când plec cu cel mic.

Şi bineînţeles beneficiile de necontestat al alăptării, importanţa vaccinurilor şi când e cazul să se administreze antibiotic. Sfaturile doamnei Ana Culcer sunt nepreţuite! 


O puteţi întâlni pe doamna doctor Ana Culcer şi vă puteţi lămuri orice dilemă aveţi despre creşterea şi îngrijirea copilului dumneavoastră sâmbătă 26 mai, începând cu ora 9.30 la conferinţa Mama şi copilul. Nu uitaţi să vă înscrieţi. https://www.facebook.com/events/170320723596515/
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată