Deformările coloanei la copii: soluţii oferite de medicul Alexandru Thiery VIDEO By CSID

Cât de periculoase sunt telefoanele mobile şi tabletele pentru sănătatea colanei copiilor noştri? Este ghiozdanul încărcat cu cărţi şi manuale "de vină" pentru deformările coloanei elevilor? Sau postura incorectă în care stau în bancă? La toate aceste întrebări, dar şi la cele legate de scolioză şi cifoză ne-a răspuns dr. Alexandru Thiery, medic ortoped pediatru specializat în chirurgia spinală, în tratamentul diformităţilor de coloană.

Cât de periculoase sunt telefoanele mobile şi tabletele pentru sănătatea colanei copiilor noştri? Este ghiozdanul încărcat cu cărţi şi manuale „de vină” pentru deformările coloanei elevilor? Sau postura incorectă în care stau în bancă?

La toate aceste întrebări, dar şi la cele legate de scolioză şi cifoză ne-a răspuns dr. Alexandru Thiery, medic ortoped pediatru specializat în chirurgia spinală, în tratamentul diformităţilor de coloană.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Conf. univ. dr. Cristian Surcel: adenom versus cancer de prostată