Rețete ușoare pentru zilele calde

Am stat de vorbă cu Daniela Niculi, food blogger, care vine către noi cu sugestii de rețete, atât pentru mâncare, cât și băuturi, care ne fac zilele calde mai ușor de suportat.
  • Publicat:

În zilele calde ne dorim să consumăm cât mai multe băuturi răcoritoare sau preparatele pe care le savurăm să fie simple, ușoare și gustoase. Am stat de vorbă cu Daniela Niculi, food blogger, care vine către noi cu sugestii de rețete, atât pentru mâncare, cât și băuturi, care ne fac zilele calde mai ușor de suportat.

Daniela Niculi: alimentele vedetă în sezonul cald

„Eu aș zice să ne axăm pe ingredientele vedetă ale sezonului și aici amintim roșii, castraveți și alimente proaspete, avem dovlecelul ca vedeta sezonului și atunci aș merge mai mult pe partea asta de supe răcoritoare, salate cât mai multe, dar înainte de toate însoțite de o proteină. Nu mâncăm doar frunze cu frunze”, ne spune Daniela Niculi.

„Punem accentul pe consumul de fructe și legume, cu atât mai mult cât vara ne oferă opțiuni cu un indice glicemic cât mai scăzut și atunci să profităm din plin de ele. Avem fructele de pădure, pepenele și trebuie să ne bucurăm de ele”, adaugă food blogger-ul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult