Daniela Niculi: pachețelul de drum pentru vacanța cu cei mici

Cea mai optată variantă de transport este mașina personală, iar cum unele destinații sunt destul de lungi, pachețelul de drum este esențial.
  • Publicat:

Pentru că suntem în sezonul vacanțelor, multe persoane aleg să plece în concediu cu familia și în special cu copiii. Ei bine, cea mai optată variantă de transport este mașina personală, iar cum unele destinații sunt destul de lungi, pachețelul de drum nu ar trebui să lipsească din ecuație.

Pachețelul de drum: ce să conțină

De cele mai multe ori, pe drum, opririle la benzinărie sunt inevitabile, loc din care suntem tentați să cumpărăm gustări nesănătoase. Am stat de vorbă cu Daniela Niculi, food blogger, care ne-a împărtășit câteva sugestii de gustări sănătoase pe care să le includem în pachețelul de drum, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

„De multe ori oamenii se urcă în mașină și uită de acest aspect foarte important și nu doar pe copii începe să-i roadă stomacul și dacă vorbim de destinații în care timpul în mașină este mult mai mult, atunci cu siguranță trebuie să ne gândim la toți membrii familiei. Opritul la benzinărie nu-l putem evita, indiferent de ce aducem noi în mașină, pentru că s-a format o idee că de la benzinărie luăm ceva mai nesănătos, dar depinde, dacă iei de acasă alimente consistente și nutritive, atunci vei putea face o ușoară excepție.

Bomboanele vegane, ideale pentru drum și un dulce pe care cei mici chiar îl vor aprecia, câteva nuci, o prăjitură consistentă care poate fi luată de acasă, un pandișpan proteic pe bază de ovăz sau batoanele proteice sunt și ele o sursă excelentă, fructe care să reziste mai mult, un chefir, un iaurt, pentru că drumul este lung și avem nevoie de alimente care să reziste”, explică Daniela Niculi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult