Cum se formează imunitatea la copii – VIDEO by CSID

Igienă excesivă, teama de răceli şi evitarea colectivităţlor. Acestea sunt situaţii care pot duce la sensibilizarea copiilor, spun specialiştii. La ora actuală, multe dintre alegii, dar şi astmul sunt bolile omului civilizat, dar mult mai vulnerabil în faţa microbilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Igienă excesivă, teama de răceli şi evitarea colectivităţlor. Acestea sunt situaţii care pot duce la sensibilizarea copiilor, spun specialiştii. La ora actuală, multe dintre alergii, dar şi astmul sunt boli care apar devreme, în copilărie, micuţii fiind mult mai vulnerabili în faţa microbilor.

Am stat de vorbă cu medicul primar pneumolog Irina Strâmbu care ne-a explicat care sunt secretele unei imunităţi crescute la copii, dar şi care este cea mai bună vaccinare pentru micuţi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult