Alergii solare, înţepături de insecte şi alergii cutanate VIDEO By CSID

Un interviu cu un prieten al site-ului nostru, doamna doctor Ioana Simian, medic dermatolog despre efectele nocive ale soarelui şi ale înţepăturilor de insecte .

O discuţie amplă despre ABC-ul protecţiei solare, dar şi despre efectele nocive ale acestuia: de la arsuri, creşterea riscului de cancer cutanat, alergii, agravarea acneei sau a altor probleme ale epidermei alături de Ioana Simian, medic dermatolog. Chiar dacă, sigur, aţi mai auzit adesea care este importanţa aplicării cremelor cu factor de protecţie, în acest interviu veţi afla de ce este crucială pentru sănătatea noastră protecţia solară.

Dr. Ioana Simian ne-a explicat şi care sunt alte complicaţii dermatologice ce pot apărea din cauza expunerii neprotejate sau nepotrivite la soare: alergii cutanate, apariţia anumitor bubiţe, agravarea acneei, dar mai ales, creşterea riscului de cancer al pielii.

Şi pentru că în acest sezon suntem asaltaţi de tot felul de insecte: de la ţânţari, căpuşe şi mai nou, Tigrul Platanului, am discutat cu medicul dermatolog ce e de făcut în astfel de situaţii.