Heidi Klum, de la bal la… fast-food!

Afară-i vopsit gardu', înăuntru-i leopardu'! Cam aşa s-ar descrie apariţia luxuriantă a lui Heidi Klum la American Music Awards, eveniment pe care l-a încheiat într-un stil barbar, la fast-food!
  • Publicat:
Heidi Klum, de la bal la... fast-food!

Afară-i vopsit gardu’, înăuntru-i leopardu’! Cam aşa s-ar descrie apariţia luxuriantă a lui Heidi Klum la American Music Awards, eveniment pe care l-a încheiat într-un stil barbar, la fast-food!

Fostul supermodel a apărut la American Music Awards într-o rochie aurie, extrem de scurtă, care i-a pus în evidenţă picioarele perfecte, mai cu seamă că a apelat şi la o pereche de tocuri ameţitor de înalte.

Însă pe cât de bine pusă la punct i-a fost apariţia pe covorul roşu, pe atât de „murdară” i-a fost distracţia de după. Astfel, frumoasa blondă s-a gândit să se înfrupte, alături de o prietenă, din „minunăţiile” unul lanţ de restaurante fast-food.

Iar pentru ca distracţia să fie competă, vedeta şi-a făcut o fotografie cu hamburgherul în mâini şi cartofii prăjiţi alături, pe care a postat-o pe Twitter.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”