Victoria Beckham şi tricourile în scopuri umanitare

Lansarea acestei linii de tricouri este prima iniţiativă a vedetei britanice după ce, în septembrie, aceasta a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite.
03.12.2014
Victoria Beckham şi tricourile în scopuri umanitare

Creatoarea de modă şi fosta cântăreaţă Victoria Beckham a lansat o colecţie de tricouri în scopul strângerii de fonduri pentru ajutorarea persoanelor infectate cu HIV, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Lansarea acestei linii de tricouri este prima iniţiativă a vedetei britanice după ce, în septembrie, aceasta a devenit ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Din această poziţie, Victoria Beckham va încerca să contribuie la reducerea numărului de copii care se nasc infectaţi cu acest virus.

Tricourile create de Victoria Beckham sunt disponibile într-o singură culoare, albă, şi au împrimate pe ele simbolul campaniei anti-HIV.

Linia de tricouri a fost lansată chiar pe 1 decembrie, Ziua Internaţională de Combatere a SIDA.

„Sunt foarte încântat că Victoria a ales să marcheze Ziua Internaţională de Combatere a SIDA din acest an prin intermediul acestei excelente iniţiative, care aduce laolaltă lumea modei şi cea a activismului”, a declarat Michel Sidibé, directorul executiv al programului pentru HIV/SIDA al ONU (UNAIDS).

Această ediţie limitată de tricouri va fi disponibilă până pe 31 decembrie în magazinul de articole vestimentare din Londra al Victoriei Beckham, dar şi online, pe site-ul victoriabeckham.com.

Preţul unui tricou din această colecţie este de 90 de lire sterline.

Pe de altă parte, în luna august, Victoria Beckham a vândut la o licitaţie 600 de piese vestimentare, inclusiv câteva rochii de seară, pentru a strânge bani pentru o campanie de conştientizare a problemelor mamelor infectate cu HIV care trăiesc la sud de deşertul Sahara.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls la finalul anilor 1990, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii.

Victoria Beckham, în vârstă de 40 de ani, s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni o sută de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today. Potrivit acestei publicaţii, brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013.

Victoria s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

De ce merg românii la dentist?
De ce merg românii la dentist?
Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras
Recomandări:
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
Avortul ar putea fi considerat ilegal în jumătate din statele americane
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi
De ce nu e bine să consume alcool pacienții supraponderali sau obezi