„Urina mea devenise acidă și-mi ardea pielea!” – Fost model Playboy, dezvăluiri șocante despre problemele grave de sănătate provocate de dependența de votcă

Vedeta a suferit o hemoragie cerebrală, urmată de o infecție masivă cu stafilococ, după ce s-a luptat cu dependența de alcool ani de zile.
  • Publicat:

Jessica Landon, un fost model Playboy în vârstă de 37 de ani, a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de alcool. Aceasta a dezvăluit clipele grele prin care a trecut în urmă cu 10 ani. Ajunsese să bea votcă non-stop, însă acest lucru aproape că i-a distrus viața. Iată declarațiile șocante! 

Fostul model Playboy, dependent de alcool

Jessica Landon, originară din Rancho Cucamonga, California, s-a mutat în Los Angeles la vârsta de 19 ani cu visul de a-și clădi o carieră de succes în modelling și actorie. Ulterior, ea a început să meargă la petrecerile organizate de Hugh Hefner, fostul patron Playboy. În plus, Jessica a atras atenția unor televiziuni precum Nickelodeon, NBC și Comedy Central.

Deși părea că are o viață perfectă, dependența de alcool începuse să pună stăpânire pe viața ei. Până la vârsta de 26 de ani, blonda a băut votcă non-stop și se asigura că are mereu la ea o sticlă de apă, care era de fapt plină cu votcă. Jessica Landon devenise „o consumatoare de votcă cu normă întreagă”.

A început să bea votcă de la 19 ani

Ea a povestit că dependența de alcool provine din faptul că a fost molestată de o bonă atunci când avea doar cinci ani, ceea ce a făcut-o să simtă multă vinovăție și rușine de sine.

Din nefericire, lucrurile s-au agravat în 2013, când a ajuns să trăiască în podul unui străin, unde a continuat să bea votcă. Ajunsese chiar să fure alcool din magazine.

„M-am întins pe podeaua lui și aproape că am băut până am murit. Eram incapabilă să mă ridic pentru a merge la toaletă pentru că eram prea slabă și atrofiată, așa că am zăcut acolo urinând și defecând pe mine însămi mai bine de o lună într-un singur loc.”, a mărturisit ea, cu ochii în lacrimi.

A căzut și s-a lovit puternic la cap

Într-o zi, Jessica s-a împiedicat pe scări și a căzut în cap, astfel că a avut nevoie de operație pentru a opri hemoragia cerebrală.

„Devenisem atât de slăbită și fragilă din cauza faptului că am trăit atât de mult timp doar cu votcă, încât am sfârșit prin a cădea peste balustrada unei scări și am aterizat în cap, ceea ce mi-a provocat o hemoragie cerebrală masivă. Încet-încet, am început să paralizez pe o parte, fața mea a început să cadă și vorbeam greu. Când m-am dus la spital, mi-au făcut o tomografie computerizată și au descoperit o hemoragie de mărimea unei mingi de baseball alungite în centrul creierului. Trebuia să o dreneze chirurgical înainte de a se produce leziuni permanente.”, a mai precizat aceasta.

Citește și: Ce poți să pățești, de fapt, dacă bei bere fără alcool. Descoperirea de ultimă oră a oamenilor de știință

„Urina mea devenise acidă și-mi ardea pielea!”

Însă două luni mai târziu a revenit iar la consumul de alcool. De asemenea, urina i-a mâncat pielea și a fost internată în spital cu o infecție cu stafilococ în sânge. A stat mai mult de o lună internată, iar medicii nu-i dădeau șanse de supraviețuire.

„Dormeam pe podeaua unui străin și beam până leșinam. Nu eram în stare să mă ridic să merg la toaletă, pentru că mă simțeam slăbită și aveam mușchii atrofiați. Așa că mai bine de o lună am zăcut în propria urină. Acidul uric a început să îmi distrugă pielea și îmi mânca pielea de pe șolduri și de pe fund. În cele din urmă, am făcut o infecție. Știam că o să mor și m-am speriat. Mi-am sunat un fost iubit și am cerut ajutor. Din fericire, a apărut a doua zi cu o ambulanță”, a mai completat aceasta.

Și-a revenit în totalitate și încearcă să-i ajute și pe alții

Acum, Landon încearcă să îi ajute și pe alții, iar în prezent lucrează ca antrenor de recuperare la o clinică de dezintoxicare.

„Familia mea e recunoscătoaare că am supraviețuit și că pot ajuta alți oameni. Părinții mei au ajutat numeroase familii în care există dependenți de alcool. Nu sunt mândră de trecutul meu. De fapt, mi-e rușine de viața pe care am avut-o cândva. Zilnic, numeroase tinere se mută în LA, în speranța de a avea vieți de lux la Hollywood, crezând că vor fi fericite. Din nefericire, Hollywoodul e plin de oameni pierduți, care caută „mai mult”, ceea ce îi face să simtă că valorează „tot mai puțin”, a mai mărturisit fostul iepuraș Playboy.

Sursa: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân