Un vehicul… mai aparte: Pedal Pub

Pedal Pub este, de fapt, un bar pe roţi.
  • Publicat:
Un vehicul... mai aparte: Pedal Pub

Cine a spus că viteza şi alcoolul nu se pot combina perfect? Pedal Pub este dovada că atunci când un vehicul întâlnieşte mult alcool, viteza se impune!

Pedal Pub este, de fapt, un bar pe roţi. Amatorii de distracţii stropite din plin cu bere îl pot închiria şi pedala unde vor, bând bere pe săturate. Costul unui astfel de hibrid, fabricat în Statele Unite, ajunge la 26.500 de euro, are un şasiu din oţel de cea mai mare calitate şi 15 locuri la bord.

Dintre cei 15 petrecăreţi, 10 pot şi pedala în timp ce beau bere, mai există un loc pentru şofer (cu siguranţă, nu poate sta departe nici el de halbe), iar în bar mai poate intra cineva.

Barul este dotat cu suporturi pentru pahare care amortizează şocurile la pornire sau în timpul mersului, 4 boxe pentru muzică şi un dispozitiv MP3.
Mare atenţie, dacă vă ameţiţi, trageţi pe dreapta!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030