Un artist japonez fotografiază cupluri într-un mod neobişnuit

În Japonia, cuplurile au decis să se înfăşoare în plastic, parte a unei şedinţe foto cel puţin interesante.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dacă te gândeşti cât de multe lucruri ciudate apar pe internet, este foarte dificil să prevezi următorul trend care va acapara atenţie. De exemplu, în Japonia, cuplurile au decis să se înfăşoare în plastic, parte a unei şedinţe foto cel puţin interesante.

Conceptul original îi aparţine artistului japonez Haruhiko Kawaguchi, iar scopul şedinţei foto este să surprindă legătura unică dintre partenerii de cuplu.Şedinţa foto implică ambalarea în vid a cuplurilor, iar procesul de vidare elimină complet aerul.

Conceptul este unui neobişnuit, dar şi foarte riscant. Mai mult, cei doi parteneri sunt nevoiţi să folosească un lubrifiant înainte de a intra în pungile de plastic ambalate în vid, pentru a elimina complet aerul.

O echipă de paramedici se află în apropiere pe durata şedinţei foto pentru a interveni imediat dacă se se răneşte cineva. Fotograful are la dispoziţie doar câteva secunde pentru a captura imaginea perfectă!

Haruhiko a explicat: “Prin intermediul fotografiilor mele încerc să ilustrez puterea iubirii prin partenerii cât se poate de aproapiaţi. Cu cât distanţa dintre ei este mai mică, puterea iubirii este  mai mare. Cred că iubirea este cel mai important lucru din lume. Cred că tot ce este pozitiv în lume începe când te concetrezi pe iubire.”

Galerie foto

vezi galeria
7 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030