Un altfel de 8 Martie. Sărbătoare pentru toate femeile.

Pentru că 8 martie este Ziua Internaţională a Femeii, Asociaţia Zâmbetul Îngerilor şi-a propus ca fiecare femeie să fie sărbătorită indiferent de vârstă, religie, statut sau mediul social din care provine.

Pentru că 8 martie este Ziua Internaţională a Femeii, Asociaţia Zâmbetul Îngerilor şi-a propus ca  fiecare femeie să fie sărbătorită indiferent de vârstă, religie, statut sau mediul social din care provine. Să primească flori poate fi un lucru banal pentru anumite doamne dar pentru  altele, o simplă floare face cât toate buchetele din lume.

Cei de la Zâmbetul Îngerilor alături de Carrefour Romania nu au uitat de cele mai puţin norocoase dinte noi. În cadrul campaniei de prevenire a cerşetoriei “Sendvişul de la miezul nopţii”  pe lângă alimentele oferite seară de seară, ieri au avut parte de o surpriză. Toate femeile care au fost prezente la punctul de distribuţie al asociaţiei au primit flori şi haine noi.

De trei ani, în fiecare noapte, Asociaţia Zâmbetul Îngerilor alături de partenerii campaniei, distribuie alimente oamenilor nevoiaşi, iar printre voluntarii asociaţiei se numară şi angajaţi Carrefour. După o zi de muncă, din propie iniţiativă, ei vin la punctul de distribuţie şi împart alimente celor nevoiaşi.

Recomandări:
Jumătate din generația Z (18-24 de ani), reticentă în privința vaccinului anti-COVID
Jumătate din generația Z (18-24 de ani), reticentă în privința vaccinului anti-COVID
Vaccinul anti-COVID-19 afectează menstruația?
Vaccinul anti-COVID-19 afectează menstruația?
Cel mai nou articol Video: