Un alt fel de cafea prajita

Nu este vorba despre boabele de cafea proaspat prajite, ce miros dumnezeieste, ci despre cafeaua gata macinata pe care in loc sa o fierbem in mod clasic, o prajim si apoi oparim.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Un alt fel de cafea prajita

Nu este vorba despre boabele de cafea proaspat prajite, ce miros dumnezeieste, ci despre cafeaua gata macinata pe care in loc sa o fierbem in mod clasic, o prajim si apoi oparim.

Da, probabil ca parintii nostri au auzit de una ca asta, insa astazi conceptul este mai putin cunoscut. Daca aveti curiozitatea, incercati!

Puneti un ibric pe foc si lasati-l sa se incinga, iar apoi turnati in el cafeaua macinata. Invartiti continuu cu o lingurita, pentru a nu se arde. Dupa circa un minut, turnati apa in clocot peste cafea si dati ibricul deoparte acoperindu-l cu un capac. Sa ne spuneti daca voua va place! 🙂

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Combinaţi corect alimentele
Combinaţi corect alimentele
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân