Tyra Banks, pe primul loc in topul femeilor cu cele mai mari castiguri din televiziune

Tyra Banks, fost model convertit in gazda a doua emisiuni tv extrem de populare in Statele Unite, a castigat de pe urma activitatilor sale in televiziune circa 23 de milioane de dolari in perioada iunie 2007 - iunie 2008, potrivit unui nou clasament Forbes.
  • Publicat:
Tyra Banks, pe primul loc in topul femeilor cu cele mai mari castiguri din televiziune
Tyra Banks, pe primul loc in topul femeilor cu cele mai mari castiguri din televiziune

Tyra Banks, fost model convertit in gazda a doua emisiuni tv extrem de populare in Statele Unite, a castigat de pe urma activitatilor sale in televiziune circa 23 de milioane de dolari in perioada iunie 2007 – iunie 2008, potrivit unui nou clasament Forbes.

Tyra a lansat show-ul de televiziune "The Tyra Banks Show" si a fost implicata si in "America’s Next Top Model", emisiune pe care a produs-o si in cadrul careia a fost unul dintre jurati, informeaza site-ul Female First.

Anul trecut, fostul model in varsta de 34 de ani a incheiat un contract cu Warner Bros., pentru a realiza "Stylista", un nou reality show derulat in jurul unei reviste.

Tyra dezvolta si mai multe serii pe DVD adaptate dupa bestseller-urile pentru adolescenti "Clique". "Exista inca posibilitatea de a face bani frumosi din televiziune. Desi zilele platilor de un milion de dolari pe episod de serial TV au apus de mult, femeile cu cele mai mari castiguri gasesc alte modalitati de a castiga de pe urma televiziunii", a spus Lacey Rose de la Forbes.com

Pe locul al doilea in clasament s-a situat tot un fost top model, Heidi Klum, care prezinta emisiunile "Project Runway" si "Germany’s Next Top Model" si care a castigat anul trecut 14 milioane de dolari. Heidi este o femeie de afaceri de succes, implicata in mai multe companii si care are propriile linii de bijuterii, jeansi si creme.

Starul din "Anatomia lui Grey/ Grey’s Anatomy", Katherine Heigl – care a castigat un Emmy pentru cea mai buna actrita pentru interpretarea personajului Izzie Stevens -, s-a plasat pe pozitia a treia in clasamentul castigurilor, cu 13 milioane de dolari. Actrita a castigat majoritatea banilor din filme precum "Un pic insarcinata/ Knocked Up" si "27 de rochii/ 27 Dresses" si de pe urma unor contracte de reprezentare pentru diverse branduri.

Pe al patrulea loc in clasament s-a situat Eva Longoria, starul serialului de succes "Neveste disperate", cu 9 milioane de dolari, bani pe care i-a castigat de pe urma contractului de reprezentare a sampoanelor L’Oreal si a liniei de confectii sportive Bebe Sport.

Maura Tierney, vedeta din "Spitalul de urgenta/ E.R.", a completat prima jumatate a topului, castigurile ei fiind de 7,5 milioane de dolari.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân