Tunsori potrivite în funcţie de forma nasului

Fiecare faţă are caracteristici unice, care o diferenţiază şi o fac specială în comparaţie cu feţele altora. Totuşi, puţine persoane sunt pe deplin mulţumite de felul cum arată. Aici intervine hairstylistul, care va lăsa la vedere doar ceea ce te avantajează.
16.05.2014
Tunsori potrivite în funcţie de forma nasului

Se spune adesea că oamenii au o anumită personalitate în funcţie de trăsăturile feţei. Cu toate acestea, nu s-a putut demonstra o legătură strânsă între trăsăturile de personalitate şi cele fizice.

Prin urmare, miturile de genul o persoană cu fruntea lată este mai deşteaptă decât una cu fruntea mai îngustă nu au fost niciodată confirmate şi, prin urmare, am face mai bine să le dăm uitării.

Fiecare faţă are caracteristici unice, care o diferenţiază şi o fac specială în comparaţie cu feţele altora.

Totuşi, puţine persoane sunt pe deplin mulţumite de felul cum arată. Aici intervine hairstylistul, care va lăsa la vedere doar ceea ce te avantajează.

Îţi prezentăm în continuare 5 tipuri de tunsori în funcţie de forma nasului, care scot în evidenţă trăsăturile frumoase şi ascund ceea ce te nemulţumeşte:

Nas mare – poate fi estompat prin creşterea volumului în zona superioară a frunţii şi în vârful capului. Zona inferioară a frunţii va fi astfel îndulcită.

Nas prea mic – soluţia pentru a induce mărime acestuia este un breton mai lung, până la baza ochilor, întors în afară.

Nas lat/plat – tunsoarea va trebui să urmărească îndeaproape conturul feţei, maia les în zonele laterale ale acesteia, în timp ce în zona creştetului se va da volum. Formele simetrice vor ajuta la ajungirea şi subţierea formei nasului.

Nas coroiat – se poate distrage atenţia de la forma acestuia printr-o coafură asimetrică, de-a lungul feţei, cu breton lung. De evitat cărarea pe mijloc, ce atrage atenţia asupra zonei centrale a feţei!

Nas lung – tunsoarea trebuie să aibă volum şi lăţime, în aşa fel încât să creeze o formă amplă, completă. Evită elementele simetrice sau cărarea centrală, precum şi tunsorile foarte scurte!

Sursa: „De-a fir a păr…”, Geta Voinea
 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Tensiune crescută în sarcină: ce e de făcut explică dr. Ingrid Gheorghe, Sanador