Trauma nu e o boală, dar ne poate îmbolnăvi! Copiii agresivi devin adulți agresivi?

  • Publicat:
Trauma nu e o boală, dar ne poate îmbolnăvi! Copiii agresivi devin adulți agresivi?

Descoperă „anatomia traumei” pe înțelesul tuturor! În cel mai nou episod al podcastului „Fain & Simplu”, vei afla care este modul în care trauma capătă structură în interiorul nostru și vei înțelege de ce în fiecare experiență dureroasă există un potențial incredibil. E un episod în care vei vedea ce se află dincolo de cel mai folosit cuvânt din ultimii ani. Vei asculta cea mai complexă și clară definiție a traumei de la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniul psihotraumatologiei din România.

Diana Vasile, psihoterapeut și președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei din România, după ce a cercetat „trauma” de mai bine de 25 de ani, i-a descoperit sensul pozitiv și protectiv.

Autoarea unui volum unic și indispensabil în vremurile în care cuvântul „traumă” se află pe buzele tuturor: „Anatomia traumei”. Diana Vasile îți dezvăluie cu o naturalețe și o claritate rar întâlnite cum se formează aceste răni invizibile care au capacitatea de a lăsa cicatrici adânci în sufletul nostru. Și, totuși, e adevărat că rămânem blocați la vârsta la care am suferit cel mai mult?

 

„EXPERTUL NR. 1 VORBEȘTE DESPRE TRAUMĂ PE ÎNȚELESUL NOSTRU, AL TUTUROR. În noul podcast Fain & Simplu, vei vei înțelege de ce în fiecare experiență dureroasă există un potențial incredibil. E un episod în care vei vedea ce se află dincolo de cel mai folosit cuvânt din ultimii ani: TRAUMA. Invitata mea, Dr. Diana Vasile, psihoterapeut și președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei din România, după ce a cercetat „trauma” de mai bine de 25 de ani, i-a descoperit sensul pozitiv și protectiv. Ascultă episodul care îți arată mecanismul prin care poți transforma rănile în „perle interioare”, în resurse extrem de prețioase pentru dezvoltarea ta psihică!”, declară Mihai Morar.
 
EPISODUL COMPLET, AICI: EXPERTUL NR. 1 ÎN TRAUME: „MULȚI AVEM TRAUMA IUBIRII”. DIANA VASILE | Fain & Simplu Podcast 184

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân